Şimdi Ara

Beyler tercihlerde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iktisadın olanakları nelerdir çok fazla olduğunu biliyorum ve kendini geliştirirsen iyi yerlere geleceğini biliyorum.Ama bu sene o kadar iyi puan yapamadım seneye de çalışmak acayip zor geliyor babam özel olarak destek sağlıyor ama özel okulda okumak istemiyorum.Özel okursam siyaset bilimi kamu okumayı düşünüyorum %50 burs güzel üniversiteler varsa insanların paralarıyla ezmediği yerler oraları tercih edebilirim.Öncelikle İstanbul/Üsküdarda oturuyorum ve Kocaeline iktisat 2.öğretim için servisle git gel yapmak mantıklı mıdır bunun 1.öğretimine yazdım ama tutmayabilir.Özel üniversite olarak burslu nereli önerebilirsiniz.Eşit ağırlık öğrenciyim TM-1,2,3 puan sıralamam 170.000 küsür bir yardımcı olun şu arkadaşınıza.Sevmediğim bir yer çıkarsa tekrara hazırlanacağım ama tekrar hazırlanmak istemiyorum bu puanla tekrar hazırlanın diyeceksiniz ama bu sene her şey üst üste geldi moral olarak çöküntüde olduğum bir dönemde idim ki hala öyleyim fazla uzatmadan yardımlarınızı bekliyorum.

• göze alıyorsan 1 sene bekle. almıyorsan, iktisat oku bankada calısırsın en azından. tabi ki kpss + torpil !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.