Şimdi Ara

Beyler süper bı taktık geliştirdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
27
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reims maçından 15 oranı kaptık şimdi bide westbrom macından 5.25 de gelirse tadından yenmez beee oynayan varmı benden başka arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: trcpt

Reims maçından 15 oranı kaptık şimdi bide westbrom macından 5.25 de gelirse tadından yenmez beee oynayan varmı benden başka arkadaşlar

Hafta sonunu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

quote:

Reims maçından 15 oranı kaptık şimdi bide westbrom macından 5.25 de gelirse tadından yenmez beee oynayan varmı benden başka arkadaşlar

Hafta sonunu bekliyorum.

😃😃😃hadi hayırlısı hafta sonu yine baya süpriz olur ,bugünün bülteninde sanırsam bi tane 1-x oldu onu da yakalamış oldum büyük başarı şu bankoda ilk periyottan gelse de erken yatsak

• 1e 10 luk yaptım ama bankodan yattık iyi mi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Hafta sonunu bekliyorum.

😃😃😃hadi hayırlısı hafta sonu yine baya süpriz olur ,bugünün bülteninde sanırsam bi tane 1-x oldu onu da yakalamış oldum büyük başarı şu bankoda ilk periyottan gelse de erken yatsak

İnşallah gelir dostum. Gelmese bile başka bir kuponda gelme ihtimali yüksek. Akıllıca oynanınca sistemin gayet mantıklı
    Hatta nacizane önerim sıkı bir analizle bu sistemini sırf 1/2 yada 2/1 de denemen. Malum oranlar bir hayli yüksek. Vurdu mu iyi vurur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hafta sonunu bekliyorum.

İnşallah gelir dostum. Gelmese bile başka bir kuponda gelme ihtimali yüksek. Akıllıca oynanınca sistemin gayet mantıklı
    Hatta nacizane önerim sıkı bir analizle bu sistemini sırf 1/2 yada 2/1 de denemen. Malum oranlar bir hayli yüksek. Vurdu mu iyi vurur.

valla sectıgım maclarda su an 1 tane 1/2 bı tane de 2/1 oldu be yaw yanı 1-x,2-1 ve 1-2 eklesem ıyı olcakmıs 130 gelmıstı 30 tl ye 150 vermıs olcaktı 10 macda ama bu sıstem daha cok hosuma gıdıyor be yaw 1-x sonuna kadar en azından 29 degısık mac yazabılıyorsun sankı daha ıyı gıbı bu

• 25x25x15 :9250 fılan yapıyor ama bu 1-2 ve 2-1 lerı yakalamak zor baya ama olan macların da benım sectıgım maclarda olması enteresan

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

1e 10 luk yaptım ama bankodan yattık iyi mi :(

bankoyu futboldan mı aldın hocam ? valla dusundugum gıbı cogu ters bıttı futbolun bı elım dortmunt a gıttı de dedım sımdı hafta sonu bayern macı var yedek fılan cıkar asılmaz dıe onu almadım ben neyse nba heyecanlı olur zaten ızlıcektım macı

25x25x15 :9250 fılan yapıyor ama bu 1-2 ve 2-1 lerı yakalamak zor baya ama olan macların da benım sectıgım maclarda olması enteresan

Trakyalımısın dostum
    1-x lardan parayı bulunca sağlam bir banko ile dene bence bu dediğimi... Ben deneyeceğim açıkçası

Birde yanlış yapmışsın hesabı hocam. her tutan maçı bankon ile çarp sonra bu çarptığın ikililerin sonuçlarını topla. alacağın para çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 28 Ekim 2014; 23:54:40 >

• trcpt kullanıcısına yanıt
    2 tane aldım biri futboldu biri basket. futbolda hannover a verdik yattık. kendi kalesine attı golü. golü atan da türk oyuncu gülsem mi ağlasam mı bilemedim. neyse bi tane normal kupon yaptım 3 basketten bir tane kaldı o gelirse verdiğim para çıkacak inşallah gelir de yarın yeni kupon yaparım

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

2 tane aldım biri futboldu biri basket. futbolda hannover a verdik yattık. kendi kalesine attı golü. golü atan da türk oyuncu gülsem mi ağlasam mı bilemedim. neyse bi tane normal kupon yaptım 3 basketten bir tane kaldı o gelirse verdiğim para çıkacak inşallah gelir de yarın yeni kupon yaparım

İnş hocam bende bankoyu bekliyorum o geldi mi kalan 10 maç var onları keyifle izlicez 😃😃😃basket tutarsa otomatıkmen kar a geçiyor kupon bu olaya bayılıyorum zaten bi maç geldimi olay tamam hertürlü kara geçiyor kupon ,öyle kafa patlatmaya da gerek yok ,o dediğim 9250 total yanı bende onu almayacagımı bılıyorum ama işte bigün gelse ak sakallı dede 3 maçı ayır dese o oran tutmuş olcaktı 😄😄😄neyse maçıma kaldı 2 saat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Ben dün sabaha karşı görmüştüm bu başlığınızı evet mantıklı bi kupon taktiği ama 1 verirsen maksimum 10 alırsın bu taktikle önemli olan 2 MBS ile oynamak ve 2 banko yu kesinlikle tutturmak şart.
    Ama şöyle bi durum var 30 maç yapıcaksın 3 ü 5 i gelcek te 10-20 lira için oynayacaksın.

Kendi aklımca şöyle daha basit bir yol söylesem 25X oran veren 2 maç seçersin senin yaptığın gibi günde ayrı ayrı 4-5 adet kupon yaparsın 10 maç seçersin hepsine 1x2 2x1 ya da X.X gibi tercihler yaparsın hergün 2 tl basarsın bu kuponlara 1 gün tutmaz 2 gün tutmaz 3 üncü gün tutar minimum vereceği para 1.5 bin tl civarı olur senin bu sistemle 1 yılda kazanamıyacağın şekilde bi para diyim.

Ama yanlış anlama seni eleştirmiyorum gerçekten güzel bi sistem bunu yapanları çokca kupondaşta gördüm ama hiç doğru düzgün bişi kazandırdığını görmedim

Valla hocam zaten Laliga da bile her hafta 2-3 maç berabere bitmiyor mu ki,ben uzun araştırdım en güzeli bu aga git kendine bi tane banko bul yamuk yapmıcak döşe böyle illaki en az 1 i tutar,ev sahipleri zaten taraftar desteğiyle ilk yarı coşuyor gol atan cok oluyor 2. Yarı şans artık,valla 2 tane yaptım 2 sınde bankolarım sağlamdı 3-4 attılar ,ama inceledim futboldan banko hıc kafama yatmadı basketten en güvendiğimi aldım bekleyip görücez artık sonucu

Ha evet onu dicektim Futbol dan banko yerine Basketten banko yapmak daha mantıklı ayrıca beraberlik gibi bi durumda zor olduğu için bankolar baskette daha çok tutar

• 2 oranlı bankoyu bulup 10 lira verip 75 almaktansa tek maç 100 lira basarım bankoya 200 lira alırım.Üstelik bankoyu bulupta diğer 29 maçtan hiçbirinin 1 den 0 bitmeme ihtimalide var

Orijinalden alıntı: Unbastik

2 oranlı bankoyu bulup 10 lira verip 75 almaktansa tek maç 100 lira basarım bankoya 200 lira alırım.Üstelik bankoyu bulupta diğer 29 maçtan hiçbirinin 1 den 0 bitmeme ihtimalide var

Biz legal oynuyoruz hocam hem senın mantık şu 10 tl verip yem alacagıma giderim hal den balık alırım sen bizi boşver bence biz balık tutmanın keyfini yaşayalım böyle 😒0 çekme olasılıgı elbette var ama o kadar analiz yapıyoruz kusura bakmada sıfır da çekmeyiversin ,hadi yazdıgım oranlarda hiç süpriz çıkmaz da anlarım bu eleştiriyi,new orleans acıkcası bu kadar atış kacırmasa fark baya acılacak da arkadas 14 de 3 isabet ne demek serbest atışda 😂neysekı 2. Yarı lazım olan 10 oda gelir inş ömer çok iyi oynuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

2 oranlı bankoyu bulup 10 lira verip 75 almaktansa tek maç 100 lira basarım bankoya 200 lira alırım.Üstelik bankoyu bulupta diğer 29 maçtan hiçbirinin 1 den 0 bitmeme ihtimalide var

Biz legal oynuyoruz hocam hem senın mantık şu 10 tl verip yem alacagıma giderim hal den balık alırım sen bizi boşver bence biz balık tutmanın keyfini yaşayalım böyle 😒0 çekme olasılıgı elbette var ama o kadar analiz yapıyoruz kusura bakmada sıfır da çekmeyiversin ,hadi yazdıgım oranlarda hiç süpriz çıkmaz da anlarım bu eleştiriyi,new orleans acıkcası bu kadar atış kacırmasa fark baya acılacak da arkadas 14 de 3 isabet ne demek serbest atışda 😂neysekı 2. Yarı lazım olan 10 oda gelir inş ömer çok iyi oynuyor

Hayırlı olsun hocam yine gelmiş kuponun

• Dostum oynadıgın kuponları koyarsan makbule geçer denemek istiyorum.

DonanımHaber Türkü Severler Kulübü

Ben; buzdolabının yumurtalığında unutulmuş yalnız, yarım limon....
  • dünki öylesine yaptığım kupon geldi de zarara geçmedim. bugün de bi tane banko basket yazıp sizin oynadığınız bazı 1-x lerden oynadım umarım gelir bakalım bekliyoruz. bugün de bankodan yatmayalım da 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.