Bildirim
BEYLER SİSTEMİM NASIL OLMUŞ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu hayalindeki sistem mi yoksa aldın mı aldıysan süper sistem olmuş gerçekten güle güle kullan
-
abi o anakart ne öyle gigabyte dq6 veya başka bir anakart al o anakart yakışmaz o işlemciye -
Karışmak gibi olmasın da Oyun oynamak için falan alıyorsan bu sistemi o CPU ya werilen para yazıkdır yaf.Ha benim için performans çok önemli iş için kullanıcam diyorsan yada Superpi Pcmark gibi testlerde rekor abanıcam diyorsan güle güle kullan Almışken ramleride Cl4 al bari
-
ah oyle bi sistemim olcaktı
merak ettim nekadara alıyosun/aldın? -
ne kadar tuttu bende böyle bir şey topluyacamda benimki ayıptır söylemesi K8L olcak Fİyat ne?e6800 nerden buldun -
quote:
Orjinalden alıntı: trkocaer
abi o anakart ne öyle gigabyte dq6 veya başka bir anakart al o anakart yakışmaz o işlemciye
Harbiden ha ben CPU yu görünce Anakarta bakmamışım,gözümü aldı heralde
Hocam git DQ6 DS3 PB5 falan al..Abit AB9 PRO çok çektirdi bu forumda kullanıcılarına.
Bknz:Resrous -
Bu benim kuzenime topladığımız sistem.henüz toplama aşamasında hangi parçaları alsak die düşünüyoruz -
bence de işlemciye bi pc parası vermeyin E6600 falan alın -
e6600
gigabyte dq6
2*1gb corsair xms series
2*200 samsung 16mb 7200rpm raid 0 sata2
512mb x1900xt@xtx (mümkünse his iceq3)
philips 190x6fb 19inç 8ms lcd
Tt kandalf
Zalman 9500 led
Accelero x2 (eğer his iceq3 alamazsan)
-
SİSTEM GUZEL KİM NE DERSE DESİN ABİTDEN SASMA.
BENDE DEGİŞİTİRECEM SİSTEMİ YALNIZ HENUZ TR GELMEYEN PARCALARIM VAR BEKLİYORUM SİRARİŞİ VERDİM BEN ANAKART OLRAK YTİNE ABİT ALACAM.
AW9D-MAX BENDE BUNU BEKLİYROUM ŞUAN NEYSE İŞLEMCİN GUZEL AMA.
-
BİR KAC RESİMDE BEN EKLEMEK İSTEDİM
-
ÇOK RESİM VAR AMA KONU BURASI DEGİL HEPSİNİ EKLİYEMİYECEM.
-
46 derece fazla değil mi ya? -
quote:
CONROE 6800
ABİT AB9 PRO
2 GB DUAL CORSAİR DDR800 CL5
2X 320 GB W.DİGİTAL 16MB CACHE SATA2 [RAID 0]
512 MB X1900XT@XTX (MODLAYACAM)
NEC 4751 DVDRW
17" Philips LCD
MİCROSOFT KLAVYE+MOUSE
TT KANDALF Kasa
CPU+VGA+NB SU SOĞUTMA
abi sen naaptın yaa uzay istasyonu falan mı kuruyoz? -
her zaman 46 altı degil normal oc.yapmadıgım zamanlar 30 altındayım yalnız 3.5 den sonra 46-42 seviyesinden daha yukarılarında sıcaklık artıyor fazla kasmıyorum sogutucum iyi ama o kadar fazla guvenmiyorum -
BENCE 6800 almana gerek yok
E6600
SAPPHIRE 512MB ATI Radeon X1900 XTX TOXIC (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı
ASUS P5W DH-DLX
2*1 GB CORSAİR
SAMSUNG 300GB*2 7200RPM 8MB SATAII Hdd -
x1900xt yerine ben olsam 7900gtx alırdım... -
tamam ozamanquote:
Orjinalden alıntı: milyondabir
her zaman 46 altı degil normal oc.yapmadıgım zamanlar 30 altındayım yalnız 3.5 den sonra 46-42 seviyesinden daha yukarılarında sıcaklık artıyor fazla kasmıyorum sogutucum iyi ama o kadar fazla guvenmiyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: milyondabir
her zaman 46 altı degil normal oc.yapmadıgım zamanlar 30 altındayım yalnız 3.5 den sonra 46-42 seviyesinden daha yukarılarında sıcaklık artıyor fazla kasmıyorum sogutucum iyi ama o kadar fazla guvenmiyorum
hocam sen 830 u 5.4ghz emı cıkardın sımdı
Benzer içerikler
- işlemci ghz arttırma
- ryzen 5 5500 vs 5600
- pbo enhancement nedir
- işlemci güncelleme
- vt-d nedir
- cpu sıcaklığı görme
- snapdragon 8 elite
- apu sistem
- mediatek dimensity 8400
- i7 860 kaçıncı nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X