Şimdi Ara

beyler sevgilinize bir psikopat musallat olsa ne yaparsınız (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
5.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çağırırsa mümkün olduğu kadar ısız yerde buluş geceye denk getir..

Bıçak kullanırsan suç aletini yok et kendinin dahi bulamıyacağı bir yere at deniz vs ...İLK 25 dakikada şüpheliye itiraf ettiriyorlar. Sen itiraf bile etsen suç aleti ve tanık bulunamasa 5 ay da bile çıkarsın.
    Cesedi yok etsen suç aleti vs olmasa kişi hakkında kayıp ilanı olsa bile sen gidip kendini ihbar dahi etsen ceza almasın ...

Ruhsatlı silah kullanırsan tetiği horozu ve namluyu değiştir. Eldiven kullan balistikte yakalanmak istemiyorsan eldiven tak ...

Ruhsatsız ise silahı başka yerde kullanma kaldır at...

Kar maskesi al maskeyi önce yarım tak buluştuğunda maskeyi indir işini bitir olay yerinden uzaklaşıncaya kadar çıkarma. Kendi telefonundan mesaj atma teli evde bırak bir çok cinayet vakası baz istasyonu kayıtlarına bakılarak şüpelinin cinayet saatine bakılarak çözüle biliyor.

SON OLARAK KENDİNE ŞU SORUYU SOR BU KIZ ÖLMEYE ÖLDÜRMEYE DEĞECEK KADAR DEĞERLİ Mİ BENİM İÇİN...

Her zaman söylerim öyle birini sevki sen öldüğünde o hiç yaşamasın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 27 Aralık 2015; 12:09:02 >

• ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Çağırdı salona beni de gitmek nasip olmadi. Şimdi burda başka bi abi çalıştırıyor karma dövüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerScientist

Çağırdı salona beni de gitmek nasip olmadi. Şimdi burda başka bi abi çalıştırıyor karma dövüş

Git hocam. Biz çalıştık beraber

• ayrılırım bana karı mı yok
  • Öncelikle gideceğin,buluşacağınız mekana giden en sakin en rahat gidilebilecek aynı şekilde acil bir durumda ne yapıp nereye kaçabileceğini bilmen gerek nerede kamera var nerede polis devriye geziyor gibi olağan durumları önceden bilmen gerekiyor bunu üstüne olağan dışı bir durum da ortaya çıkar soğukkanlı olup ani karar verebilmen gerekiyor.Evet mekan işi bittiğine göre kıyafete giriyoruz mümkün olduğunca siyah ve vücudunda açık bırakmayan giysiler giymen gerekiyor mümkünse kendin alma yeni de olmasın ama temiz olsun aynı şekilde ayakkabını da çok temiz tutman gerekiyor tabanda kalan çamur toz ot gibi şeyler nerelerde bulunduğunu açıklayabilir.Kıyafet de tamam telefona geliyoruz telefonu evde bırakıyorsun sakın yanına almak gibi bir hata yapma.Büyük ihtimalle bıçak kullanacaksın keskin olması şart ve sıkı tutman gerek 10-12 cm işini görebilir sustalı olabilir.Önemli olan nokta elini kesmemen.Evet adamla buluştun işler ters gitti mümkün olduğunca ıssız ve pis bir ortama gitmeye çalışın artık bundan sonrası senin yeteneğine kalmış bıçağı veya silahı yok etmen gerekiyor göme bilirsin metal eritebilecek fabrikalar varsa orada da erite bilirsin veya bulabiliyorsan asit ile yok et cinayet silahı bulunmamalı.Cesedin değerli eşyası varsa al gasp süsü verirsin sonra aynı şekilde onları da yok et.Sonra günlük yaşantına devam et.Çocukla hiç konuşma mesajlaşma kim vurduya gitsin.Mümkün olduğunca yakın müdahaleden uzak dur sakın dokunmadan işini bitirmen gerek hatta.Saç,kıl,tükürük(yere tükürme yemek sakız çikolata yeme çöpünü atma)tırnaklarına dikkat et işini bitirdikten sonra hemen temizlenmen gerek banyo yap mümkünse tırnaklarını kes saçlarını kes tam bir temizlen.Unuttuğum bir şey varsa eklerim.

• Neden düştünüz ?
  • Yorumları okumadım ancak asarım keserim nidaları atanları ciddiye almayın, havlayan köpek ısırmaz diye boşuna dememişler. Milletten dayağı yerler, gelirler buraya konusunu açarlar ancak.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    konusunu açarlar derken bana diyorsan ben öyle birşey hiç demedim zaten ne yapacağımı bilmediğim için konuyu açtım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

konusunu açarlar derken bana diyorsan ben öyle birşey hiç demedim zaten ne yapacağımı bilmediğim için konuyu açtım dedim

Genel anlamda yazdım.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    her genelleme yanlıştır
  • Kızlar tarafından bakılmamanın faydaları
    Böyle psikopatlarla uğraşmak zorunda değilim en azından. (Bir teselli ver)
  • bir kaç kez rüyamda hapise giderken, hapisteyken gördüm kendimi çok kötü oldum uyandım şükrettim
    o durumda kalsam ne yaparım bilmiyorum
    ama şöylede bir şey var o psikopata sevdiğim kız daha önce gönül vermiş olmaz dolayısıyla böyle bir durum ile de karşılaşmam
  • Burada amma çok klavye delikanlısı varmış

Bol keseden sallıyorlar yok bi döverim 3 ay yardımla yemek yer yok neymiş kaburgaların zedelemiş kendinden geçerek falan komedi

Konuyu açan sen sakın bunlara bakarak gaza gelme

Kızdan da ayrıl demiyorum ama buradaki klavye delikanlıları bol keseden sallayarak seni gaza getirmesin
  • quote:

her genelleme yanlıştır

Tamam.
  • Kız arkadaş edinmene gerek yok en azından bu ülkede biraz dikkat etmek gerek

• quote:

o işler öyle olmuyor ama işte işlerin ciddiye binmesi için ya ölmen ya vurulman yada başının harbi belada olması lazım kimse ufak fazla büyük olmayan bir olaydan sebep uğraşmaz böyle insanlarla. birde olmam gereken yerden başka şehirdeyim memleketimde yaşasam böyle şeyleri gram kafaya takmam belkide doğduğumdan beri burayı yabancı hissettiğim için takıyorumdur böyle şeyleri kafaya

Ozaman 3 defa uyar gene yaparsa dalını kes :D

• quote:

böyle insanların dünyasında yumruk diye birşey yok dostum. nasıl işliyor biliyor musun önce kesin ceza yememek için gelip seni bacaktan vurur sonra çevresinin gücüyle eğer şikayet ettiysen sana zorla şikayetini geri alacaksın derler seninde eğer bu işlerde büyük bir ailen ve çevren yoksa zaten seni öldürebileceğini görtermiş can korkusundan şikayetinide geri alırsın elini kolunu sallaya sallaya dolaşır. böyle adam vurupta cezasını hiç yatmayan çok kişi tanıyorum

Sen savciliga gidip birini sikayet edeceksin bu benim bacagima sikti diye 5 gun sonra da ya bi yanlislik olmus diyeceksin. Sikayetini geri cekeceksin. Savciliga intikal eden ciddi suclarin hepsinde otomatikmen kamu davasi acilir. Sen istedigin kadar yok biz anlastik desen de.

• Savcılıkla dalgamı olur yahu.Arkadaş doğru söylüyo kamu davası açılır mutlaka

• aynen böyle bir durum geldi başıma neler yaptığımı anlatıyorum.

adam aradı telefonla anlattı işte bi kaç klişe cümle senı öldürürüm kızı brıak çat kapattı

sonra bu kapatınca sinirlendim. kızı seviyordum. aradım adamı, ne var lan diye açtı, kardeş sen nerde oturuyorsun dedim şurda dedi, yarın şu cafeye gel saat 2 de dedim okey dedi.

ertesi gün 2 de gittim kafeye tek başıma, oda geldi tek başına. adamın gözlerinin içine baktım , oda bana bakıyor kitlendik birbirimize resmen burnumuzdan soluyoruz. sonra yanımdan garson geçerken durdurudum 2 çay alabilir miyiz dedim ve sigaramı yaktım.

buyur kardeş çağırdın geldik. dedi, ne yapmaya çalışıyosun dedim. ben bu kızla 4 yıldır sevgiliyim birbirimizi köpek gibi seviyoruz, evlilik hayalleri kuruyoruz ve sen çıkmış gelmişsin bana diyosun ki seni öldürücem kızı bırak... "SEVİYOM BEN O GIZI BİLADER ANLIYON MU" dedi. ee ama kız beni seviyor bana aşık benimle hayalleri var bana kocam diyor lan bu kız kocacım diyor erkeğim diyor bana ben sımdı bıraksam bu kızı sen bu kızı alıp mutlu mesut yaşıcanı mı sanıyosun dedim.

çaylar geldi o ara muhabbet koptu, çayından bi yudum bile almadan kalktı gitti masadan. bidaha da aramadı. sonra işte masadaki 2 çayıda içip kalktım :D

• Duruma göre değişir. Yani böyle ciddi bi ilişki değilse hani 18 19 yaşlarında olurya o zaman konusurum adamla anlmıyosa ayrılırım kızdan. Ama ciddi bi ilişki oldugu zaman yani evlenmeyi düşündüğüm zaman tabi bırakmam. Hani atalarımız demişya Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.