Şimdi Ara

Beyler sevgilim aldattı! Konu ciddi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

adam üniyi bitirmiş diyon, sen daha liselisin kız napsın seni

Kesinlikle.Ayrıca git döv vs diyenlere bakma zaten kesinlikle dövemezsin rezil olduğunla kalırsın.Boynuzlarının keyfini çıkar.

Lise bitti hocam neyden bahsedıyosunuz
  • Çocuğu niye dövsün ki? Çocuğun ne suçu var?

Kız ona "ben başkasıyla çıkıyorum ama senle de çıkıyorum kabul ediyor musun?" mu demiştir ? Muhtemelen öbür çocuk da bilmiyordur.

Bunu öbür çocuk öğrenseydi de seni dövseydi haklı mı olacaktı yani ? Senin ne suçun olacaktı o zaman, sevdiğin kıza inanmak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite
    gülücük koyuyor

Off işte bu çarşıyı karıştırır.

zaten söverek onu mutlu etmişsin hocam. Keşke sussaymış yada 1 cümle bir mesaj atsaymışsın o yeterdi.

Ya yaptıgı yine neysede kac aydır boynuzlanıyorum onu düşünmek koyuyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Çocuğu niye dövsün ki? Çocuğun ne suçu var?

Kız ona "ben başkasıyla çıkıyorum ama senle de çıkıyorum kabul ediyor musun?" mu demiştir ? Muhtemelen öbür çocuk da bilmiyordur.

Bunu öbür çocuk öğrenseydi de seni dövseydi haklı mı olacaktı yani ? Senin ne suçun olacaktı o zaman, sevdiğin kıza inanmak mı ?

Tamam bulduuum. Kızı döv hacı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Çocuğu niye dövsün ki? Çocuğun ne suçu var?

Dediklerin çok mantıklıda sinirden fıttırıyorum hırsımı alamıyorum tüm derdim bu aslında
  • yapacağın en mantıklı şey öbür çocuğa da ulaşıp durumu anlatmak olur. Mesajlar falan duruyordur kanıt niteliğinde gösterirsin onları da. Sonra ikiniz bir intikam planı yaparsınız kızı madara edersiniz ailesine, arkadaşlarına bir şekilde, sonra da herkes yoluna.
  • Adresi bırak sen karışma devamına

olmadı bi telefon numarası ver hunharca msj atalım
  • Yanlış yapmışsın elinden telefonu alıp arayacaktın kimsin lan sen diye sövcektin gözünü korkutcaktın o arada kızada iyi bi saydırıp bebeyi dayak manyağı yapıcaktın bi yerde buluşup ..
  • boşver kanka sana kız mı yok...

fakir tesellisi...
  • Men dakka dukka anlamı eden bulur hak ettin sen
  • Dedigimi yap kurtul. Kızla barış ve becer. Sonra kızın karşısında döv. Sonra 1 hafta evden cıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

adam üniyi bitirmiş diyon, sen daha liselisin kız napsın seni

• bence nap biliyonmu.o mesaj atan adama deki.izin veriyorum kız arkadaşımla çıkın gezin dolaşın.karışmıyorum.bide elinden öp abi de.tamamdır
  • Git öldür, başka çare yok abicim bu ne berbat bi' durum
  • Döverek hiçbir yere varmış olmayacaksın. Kıza sövdüğünde hoşlanmış ki bir de cevap atıyorç Bir de onun için o adamı dövsen hepten kalkar bir tarafları. Kıza sen konuşmaya dahi değmezsin, yaz. At son mesajı ondan sonra başka bir kız bul. Unutursun. Hayat devam ediyor. Takılı kalma bir kıza.
  • Kıza belediye otobüsü gibisin herkesi bindiriyosun iç çamaşırı değiştirir gibi sevgili değiştiriyosun yakıt deposu patlamış arabaya ben şoförlük yapmam sen insansan ben insan olmaktan utanıyorum de git doğru düzgün kız bul gençliğine yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 6 Temmuz 2011; 4:35:25 >
  • Şehir neresi?
  • Hatayı baştan yapmışsın kardesim, o msjı gördügün anda ona öyle bir tokat atıcaktın ki kafede yere yapıştıran cinsten, tlfonu da ya duvara fırlatıcaktın bidaha kullanamasın yada yere vurup üstüne basıcaktın, bütün sinirin o anda boşalıcaktı. Bilmiyorum ben olsam böyle yapardım o sinirle kendimi kaybederdim heralde fazlasını bile yapardım. İşi zamanında yapıcaktın şimdi iş işten geçti bunlar için ama yinede birşeyler yapmak istiyosan herhangi bi sitede onun numarasını ve adını paylaş gece gündüz rahatsız etsinler hattını degiştirmek zorunda kalacagından emin ol.ufakta olsa ugraşmadan bi zarar vermiş olursun.
  • Güzel kardeşim . bu tarz olay banada olmuştu . Adamı dövmen bi şey kazandırmaz ama kendini iyi hissedersin. sakın ha kıza vurma elinde kalır ondan sonra buraya . Mahkemeye gidicem ne yapmalıyım gibi konu açma arkadaşım. En güzel intikamı paraya kıyarak yap. Büyük bir pankart hazırla laf sokmalı yada fotorafı olan hangı takımlıysan giit tribün abileriyle konuş hallet onuda o maça bir şekilde götür oturcagın tribünün karşısında olsun pankart. bak nasıl cümle aleme rezila oluyor . benim arkadaşım amatör küme maçında yapmıştı buyuk pankart kızın resmi ve numarası Postası 20 lira be çok deil yazıyodu bence bi dene kardeşim
  • Numarayı bana pm at kızın numarayı felan, yollu numarası diye inci vs yerlere yayayım istersen?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.