Şimdi Ara

Beyler sevdiğim kızı nasıl tamamiyle unutabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır bir kızı seviyorum ama sonradan onunla birlikte olamadığımızda (ki böyle bir ihtimal pek yok zaten şuan ) hayal ediyorum başka bir erkekle evleniyo malum işleri yapıyorlar falan kafayı yiyesim geliyor sanki benden başka hiçkimse ona dokunamaz gibi bende öyle her önüne gelenle çıkan bir tip değilim sadece kişiyle olayım ömrümün sonuna kadar o bana yeter diyen biriyim. öyle hep sevgilisi olan erkekler nedense sevdiği kız daha önce başkasıyla olmuş falan bunları hiç takmıyorlar nasıl takmıyorlar ben kafayı yiyorum ve bu artık bana zarar veriyor beyler. böyle düşünmek istemiyorum artık içindeki bu sevgiyi bu masumluğu söküp atmam mümkünse kimseye aşık olmamam lazım çünkü anca böyle mutlu olabilirim. ben aşık olduğumda onun elini başka bir erkeğin tuttuğunu bile düşünsem kafayı yiyorum evlenmeden asla sevdiğim kızla cinsel ilişki yaşamam bunu ona yapmam diye düşünüyorum resmen erkeğin kezbanı oldum beyler böyle saf biri olmak istemiyorum üzüyor beni bu. şuan üzmesede ileride hep üzecek. çünkü benim gibiler genelde asla o mutlu hayatı yaşayamazlar

• Unutamazsın

İpek unuttun mu ?

Hayır
    Hehehe

Edit: Yapıştır bir rakı

Edit2 : Dertli günler hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 5 Şubat 2016; 3:06:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'ı varsa engelle
    İnstası varsa engelle
    Numarası varsa sil + engelle
    Facebook varsa engelle

Sonra zamana bırak
  • Unutmak kelimesi undan çıkmış. Bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. Unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. Birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. Öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. Gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. Unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. Sonra unuttuğunu unuturmuş. Ben unutmak istiyom la. Her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. Unutamıyom ben.

-Behzat Ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilalEmrex94 -- 5 Şubat 2016; 3:11:00 >
  • BaÅŸkasıyla evlenecek ve bam bam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler öyle demeyin allah aşkına unutmayı geçin başlıkta yazdığım o hisleri içimden söküp atmam lazım beni mutsuz eden o hisler
  • şuan banada öyle geliyor unutmayı geç bu saflıklar sadece 1 kişiyle birlikte olup ömrümün geri kalanını onunla geçirme isteği, onu başkalarıyla hayal ettiğim zamanki içimde oluşan o acı sanki başka erkekle evlenecek ve o onu esir alacak karısı olacak resmen kafayı yiyorum yani şöyle ben kendim önüme gelen kızla birlikte olsam ve evlenirken eline erkek eli değmemiş bir kız istesem bu tamamiyle 2 yüzlülük olur ama öyle biride değilim insanlarla sevmeden zaman geçirmek eğlenmek için birlikte olamıyorum bana sahte geliyor eğer birlikte olacaksam biriyle ömrümün sonuna kadar onunla olayım istiyorum yani şu ana kadarki sevgililerimin sayısı 3 hepsinide hatırlıyorum. offfffff bu saflığı içimden söküp atmam kirlenmem lazım zamanla bunu köreltmeye ihtiyacım var yoksa içimdeki bu iğrenç his beni hep mutsuz edecek. sevmek istemiyorum kimseyi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o değilde hani bazen hayal edipte ''ulan harbidende olabilir mi ? '' diye kendinize sorduktan sonra ''boşver be olum olmaz o iş '' diyorsunuz ya.adama harbi koyuyor yani kimler mutlu oluyor içi en pislik dolu en adi insanlar bile bizim kurduğumuz bu basit hayali yaşıyor biz her zaman hayaliyle yetiniyoruz
  • hafızanı kaybetmek dışında çare yok.
    Moku yemişsin yani.

• AyakkabiBagi kullanıcısına yanıt
    hafızamı kaybetmeyi göze alıyorum eğer kaybetme şansım olsaydı belkide düşünmeden kaybederdim
  • Okumadim ama ben kendimi anlatiyim.

2 sene boyunca tek tarafli sevdim eski sevgilimi ve cidden bekledim mesaj atmasini falan sonra bi anda mesaj atti konustuk nasil mutluyum ama gorsen. Sevgilisinden ayrilmis megersem benle teselli buluyormus(kendim anladim onun soylediklerinden) neyse sorun olmaz dedim. Haftalar gecti tam iliski baslicakken ben hazir degilim dedi. Ben seni seviyorum dedim, gecistirdi falan iyicene batirdi her seyi. Sonra hadi baslayalim dedi, iste o laf herseyi bitirdi bende.

Hadi baslayalim demesi beni ne kadar basit cepte ve kek gordugunun gostergesiydi. Lan ben napiyorum dedim ve hayir olmaz dedim. Hicbi aciklama yapmadim. Defalarca bulusmak istedi hicbirine gitmedim. En az 15-20 defa. Tek bir laf benim 2 senedeki tum duygularimi sondurdu. Umarim boyle bi olay yasar kurtulursun

• başka birini bul hoşlandığın tipe uygun 2 aya kalmaz her şeyi unutursun .
  • eminmisin çünkü şuan ondan başkasını istemem gibi geliyor bana hayatımın geri kalanını beraber geçirmek istediğim kişi. yarın öbürgün ben başkasıyla evlensem o başkasıyla evlense yine aklım hep onda kalır gibi geliyor ya öldürsem onu diyorum unutacağım yemin ediyorum sevgimden kafayı yedim
  • üzik dinle hocam al eline kola cips film aç izle kafan dağılır . Test edildi + onaylandı
  • Onu mıçarken hayal et.

• öyle hayal etsem bile dğeişen birşey olmuyor ben zatne ondan iğrenmem asla her halini göreyim yine soğumam
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi düşününce kendimden iğreniyorum.

Sonuçta pembe kurabiyeler yapmıyor.mıçıyor....pat pat pat.oghhhhhh falan ıy.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

o değilde hani bazen hayal edipte ''ulan harbidende olabilir mi ? '' diye kendinize sorduktan sonra ''boşver be olum olmaz o iş '' diyorsunuz ya.adama harbi koyuyor yani kimler mutlu oluyor içi en pislik dolu en adi insanlar bile bizim kurduğumuz bu basit hayali yaşıyor biz her zaman hayaliyle yetiniyoruz

abi beni anlatmışsın ya.. cidden adamsın sen. iyi kalpli delikanlı birisin hacı, bırak boşver unutma. bence tek bi kişi sevip bütün ömrünü onla geçirmek istemen de kötü bişey değil. öyle olması daha iyi değil mi zaten. hislerin benimkilere çok benziyor. göremedikçe, başkalarıyla gördükçe, kısacası zamanla yavaşta olsa geçiyor hocam fazla düşünme yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

uzun zamandır bir kızı seviyorum ama sonradan onunla birlikte olamadığımızda (ki böyle bir ihtimal pek yok zaten şuan ) hayal ediyorum başka bir erkekle evleniyo malum işleri yapıyorlar falan kafayı yiyesim geliyor sanki benden başka hiçkimse ona dokunamaz gibi bende öyle her önüne gelenle çıkan bir tip değilim sadece kişiyle olayım ömrümün sonuna kadar o bana yeter diyen biriyim. öyle hep sevgilisi olan erkekler nedense sevdiği kız daha önce başkasıyla olmuş falan bunları hiç takmıyorlar nasıl takmıyorlar ben kafayı yiyorum ve bu artık bana zarar veriyor beyler. böyle düşünmek istemiyorum artık içindeki bu sevgiyi bu masumluğu söküp atmam mümkünse kimseye aşık olmamam lazım çünkü anca böyle mutlu olabilirim. ben aşık olduğumda onun elini başka bir erkeğin tuttuğunu bile düşünsem kafayı yiyorum evlenmeden asla sevdiğim kızla cinsel ilişki yaşamam bunu ona yapmam diye düşünüyorum resmen erkeğin kezbanı oldum beyler böyle saf biri olmak istemiyorum üzüyor beni bu. şuan üzmesede ileride hep üzecek. çünkü benim gibiler genelde asla o mutlu hayatı yaşayamazlar

Unutamazsin ama bir gun hatirladiginda aman salla gitsin diyebilirsin. Zamanla normale doner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Eminim sen dediğimi yap keyfin nasıl yerine gelecek bak gör.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.