Şimdi Ara

Beyler saatimin camı kırıldı ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saat orjinal. Camı yaptırtsam orjinali ne kadar tutar ona göre çakma camda taktırtabilirim. Birde kenarda ki soyulmalar için bir şey yapılabilir mi

https://i.hizliresim.com/m3Ynm8.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• saatçiye gitsen cevaplar orda

nika cam ve hakiki cam onlarda var kalınlığı ölçüp kesiyorlar basit iş 20 tl bile tutmaz
    soyulmalar oyle kalır yada kayışı degıstırıcen
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten bir yeri aradım lacoste cam 110 tl dedi. Dün bir saatçiye sordum bunun camını yaptırmak için yollarız 3 haftada gelir dedi. Ondan merak ediyorum bazı saatçiler dediğinizi yapmıyor galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Hocam internetten bir yeri aradım lacoste cam 110 tl dedi. Dün bir saatçiye sordum bunun camını yaptırmak için yollarız 3 haftada gelir dedi. Ondan merak ediyorum bazı saatçiler dediğinizi yapmıyor galiba?

yok para tuzağı

benimde cam kırılmıştı basit sıradan cam bunlar.110 tl markaya verıyorsun cam aynı cam

kum silikon karısımı butun camlar aynıdır

sen carsıda saat tamırcıye gıt 10 tl falanda tutabılır.hem kayısta secer takarsın

ben 10 senedir saat soker takarım,bunlar basit işler

adam işi varsa yada cok para ıcın 3 hafta uydurmustur elinde camda olmayabılır..benımde cam kırılmıstı ustune dirsegımle bastırmıstım

cam kestırım sıfır oldu.carsıda saat tamırcıye gıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 21 Mayıs 2017; 14:25:31 >
    Tamam hocam teşekkürler. Peki ya su geçirir mi saat bu camlarda? 5 atp dayanıklıgı var yazıyor saatte ama cam değişince?

• Cam değişirse saat su geçirir mi güncel///

• quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Tamam hocam teşekkürler. Peki ya su geçirir mi saat bu camlarda? 5 atp dayanıklıgı var yazıyor saatte ama cam değişince?

5 atmosfer basınç 10 metre desek sen 10 metre derine dalmazsınki

cam degısırken ıyı kesılırse ıyı oturursa bırde kenarına seffaf ring gecırırler

0 ring intte bak seffaf oluyor su gecırmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bileklik aldım! NASIL? (SSLİ)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    5 atm 50 metre hocamda zaten fazla denize giren biri değilim 5 metre bile dalmam mesele elimi yıkarken felan sorun olmasın. Neyse yarın bakayim bi değiştirteyim teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.