Şimdi Ara

beyler resimlere dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

olursun bende olmuştum bunun sitatic novasıda vardı alamadım unuttum

collosus geçen burdamı biyerde knight empire nın bi resimlerini gördüm abi şaştım kaldım ya böle bişi yok çok güzel aynı KO ama breath farklı herkesin elinde +8 yanan silah var filan bi çıksa şu oyun kesin ordayıkm artık valla!!!!!!!!!!
  • EWT ŞEHİRLERİ SUPER KE DE AMA BEN PARA YATIRMAM HER AY OYLE YATIRCAK OLSAM WOW OYNARIM ... 20 KAT II GORUNTULER
  • ya o wow benim hoşuma gitmedi olum bana KO tipi lazım war craft ı hiç anlamadım zaten :d
  • Warrior'lar ok kullanamaz mı
  • baba kullanır ya noldu

rare ıtem li oklar var

gidipte warriora dexe işteokçu hangi statlara verirse al sana okçu warrior

str mage de var

mage eline bosslardan çıkan giantic balta alıyo kafayı yiyidum ya cayır cayır da yanıyo:dddd:PPPP
  • quote:

Orjinalden alıntı: cybet_atletic

ya o wow benim hoşuma gitmedi olum bana KO tipi lazım war craft ı hiç anlamadım zaten :d

ya o zaman lineage oyna oda beleş hem hemde grafikleri ko ya göre müthiş

ama ben ko yu bırakıp da onu oynamıyorum
  • gunz online su ankı zamanda gecen bıraz kung fu filmlerine benziyo. sılahların mermısı bıtınce kılıcı cekıp adamın kafasında bıleylemeye calısıyosun . level kasmalı falan. yenı gıysıler sılahlar falan cıkıyo. denemenızı onerırım. ılgılenenler ıcınwww.gunzonline.com
  • ya bu gunz onlien netten indirilip mi oynanıyo ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSSuS

eheeh gm lere bak a.q 3 novada var off gm olcam ben taktım kafayı

ONLAR GM DEĞİL NORMAL CHARLAR MALEZYA SEERVERİ BÜYÜK İHİTMAL LVL 73 75 GÖRDÜM ORDA 2 NOVANIN OLMASI DOĞAL YANİ
  • BU ARADA BU GUNZONLINE YI INDIRIYOM HOŞUMA GİTTİ GRAFİKLERİ VARSA TAM OYNUYAN Bİ AÇIKLASIN NEYİN NESİDİR KNİGHTTAN ZEVKLİYSE HEMEN GEÇELİM AF YOK KNIGHTA ANINDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anteus

deneyelım bakalım

ağa bu remi telefona bilem duvar kağıtı yaptım aşık oldum yw resme bakk.......
  • diezde benı clana alcak kısı varmı 32 lwl wariorum war ısmı gzn_merto alırsanız sewınırım ya
    quote:

Orjinalden alıntı: cybet_atletic

saol anterus sen hangi serverdasın dıez deysen görüşürüz

• BENDE DİEZDEYİM HAKKATEN Bİ CLANA ALCAK YOK MU İSİM Crazy_Warior 25 LVL IM YARIN 30 OLUR
  • aha bende yaptım harbi bende bilmiodum vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 21 Temmuz 2005, 23:20:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSSuS

eheeh gm lere bak a.q 3 novada var off gm olcam ben taktım kafayı

ONLAR GM DEĞİL NORMAL CHARLAR MALEZYA SEERVERİ BÜYÜK İHİTMAL LVL 73 75 GÖRDÜM ORDA 2 NOVANIN OLMASI DOĞAL YANİ

hakan 2 degil 3 nova var kardes. bide lutfen heal ve mana pointe dikkat. resimde allahtan statlar yok. heralde hepsi 255 dir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.