Şimdi Ara

Beyler Psp Bölümü Neden Bu Kadar Cansız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

@platinium ii guzel konu acmıssın ama millet elindeki psp'yi satmakla ugrasıyor, alıcı yok. Yani konsolun yukselisi bitti artık.
    haliyle insanlar da konuları takip etmez oldu. Ben en azından her gun ugruyorum PSP baslıgına en az gunde bir kere, şimdilik...

Haklisiniz.. Millet elindeki PSP cikarip naik para yapamaya calişiyor.. Almak isteyenlerde sifir almak istiyor cunku elektronik cihaz sonucta ne olur ne olmaz diye sifira yöneliyor ve fiyatlarin yarim milyar oldugunu duyunca geri ceviriyor..

Fiyatlar biraz daha inerse ve PSP heyecani kaldigi yerden devam ederse ve ben biliyorki o heyecan hala var fakat bizim formumuzda yok cunku o yasak bu yasak..

Bende hergün bakiyorum ve ayni konularin gündemde oldugunu ve bu konulara takilan yardimci olan arkadaşlar bizleriz hiç yabanci yok.. Biraz heyecan katmak lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Arkadaslar sadec iphone konusunda degil, Nokia konusunda da telefonu hacklemekten tutun hercesit uygulama crackli cracksiz paylasiliyor. Bence burada da paylasilmasi gerekir. En azindan paylasilmasa bile anlatimlardan herhangi birsey olacagini sanmiyorum.

Böyle birşey PSP konularinda olurmu bilemiyorum ama öyle bi izin olsa eğer ben ve diger arkadaşlarim bu PSP bölümünü heyecanlandirir doldururuz fakat olmuyor malesef..

CFW nasil yapilir, pandora batarya, v.s. nasil yapilir gibi bilgileri insanlar cok ariyor google gibi arama motorlarinda ama biz bildigimiz halde yazamiyoruz öyle olunca kimse gelmiyor ...
  • Oyun içinde müzik de mi dinleniyor???Vayy be acaba nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi

Oyun içinde müzik de mi dinleniyor???Vayy be acaba nasıl?

eğer öyle bişe varsa ben duymadim hiç öyle bişe..
    Bataryaya ek harcama yapmasina sebep olur ve o zaman oyunun muzigini kapatmaniz gerekir ve oda oyun zevkini yari yariya düşürür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

...psp de nasıl video çekeceğini bilmiyor.OYUNDA NASIL MÜZİK ÇALACAĞINI BİLMİYOR.

Hangileri yasak...

denmiş burada..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 6 Eylül 2009; 18:20:01 >
  • Katılıyorum PSP BÖLÜMÜ ÇOK CANSIZ
    PSP İNCELEMELERİ YAPILSIN.
  • Abimden habersiz Psp ye Patapon 2nin Avrupa versiyonunu indirdigim icin 3gun internet cezasina carptirildim ;) Pspden giriyorum internete

bu arada alinma johon ama ben 4yillik psp kullanicisiyim.music.prx dedigimiz bir eklenti bulunuyor araba yarislarinda cok kullandigim bir eklenti tabi her eklenti gibi oda sarja etki ediyor minimal seviyede, bu arada bu kadar tepki beklemiyordum.
  • quote:

Abimden habersiz Psp ye Patapon 2nin Avrupa versiyonunu indirdigim icin 3gun internet cezasina carptirildim ;)
    neden ki?!...
  • en mantıklısı yine emülatörlere yoğunlaşmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Abimden habersiz Psp ye Patapon 2nin Avrupa versiyonunu indirdigim icin 3gun internet cezasina carptirildim ;) Pspden giriyorum internete

bu arada alinma johon ama ben 4yillik psp kullanicisiyim.music.prx dedigimiz bir eklenti bulunuyor araba yarislarinda cok kullandigim bir eklenti tabi her eklenti gibi oda sarja etki ediyor minimal seviyede, bu arada bu kadar tepki beklemiyordum.

neden 3 gün cezaya carptirildin ?

yok önemli degil ne olacak aramizda.. yeni duydum bu eklentiyi teknoloji dünyasini tam takip edemiyoruz malesef ama gereksiz bi eklenti bence

• herkes sorunlarini cozup gittiginden sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: k10t

herkes sorunlarini cozup gittiginden sanirim

Hayır kotalı kullanıcı olduğum için indirince oyunu ceza yedik.Bir ara sıhhıyeye uğrayıp baya birşey download etmek lazım.(Sıhhıye ne alaka derseniz tanıdık bilgisayarcının şirketi var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 17 Eylül 2009; 21:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.