Şimdi Ara

Beyler !! PSN'E GÜVENİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psn plus üyelik aldım.Tabi bunun için kart bilgilerimi vermem gerekti.Ama önceden de bilindiği gibi psn hacklanip bilgiler çalınıyor gibi haberler vardı.Yani acaba şuan güvenli midir ? Yoksa silmelimiyim bilgileri ??

• Siz, nolur nolmaz hiç bir zaman hiç bir ortamda kart bilgilerinizi kayıtlı bırakmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haken61

Arkadaşlar psn plus üyelik aldım.Tabi bunun için kart bilgilerimi vermem gerekti.Ama önceden de bilindiği gibi psn hacklanip bilgiler çalınıyor gibi haberler vardı.Yani acaba şuan güvenli midir ? Yoksa silmelimiyim bilgileri ??

En güvenlisi sanal kart kullanmak ( sadece psn değil tüm internet alışverişleri için )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Sanal kart tam olarak ne oluyor bir açıklar mısın üstad ?
  • Güvenilir.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Yani şuan herhangi bir sorun yoktur di mi ? Çünkü şifreyi unuttuk ve yeni şifre de elde edemiyoruz .yani ps3 te girebiliyorum ama hesapta bir değişiklik yapamıyorum
  • haken61 kullanıcısına yanıt
    n'olursa olsun her alışveriş yaptığında kart bilgilerini sil.kafanda soru işaretleri kalmaması için ininal card'ta alabilirsin güvenlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanal kart tam olarak ne oluyor bir açıklar mısın üstad ?

Asıl kredi kartına bağlı olarak sanal kredi kartı çıkarıyorsun ( hemen hemen her bankanın var ) Bu kart fiziki bir kart değil. Asıl kredi kartından ayrı bir kart numarası ve güvenlik kodu oluyor. Sadece son kullanma tarihi aynı oluyor. Bu kartın limiti 0 olarak açılıyor.

İnternetten alışveriş yapacağınız zaman asıl kredi kartından istediğiniz kadar limiti ( örneğin 100 TL yi ) sanal kredi kartına aktarıp işlemi yapıyorsunuz. Yani limiti siz kontrol ediyorsunuz. Alışveriş sonrasında içeride kalan limiti sıfırlıyorsunuz.

Bu sayede kötü düşünen kişiler kart bilgilerinizi ele geçirse bile içerisinde limit olmadığı için alışveriş yapamıyorlar.

Bu arada PSN güvenilirdir tabi. Geçmişte bi olay yaşandı ama SONY çok büyük firma. Ama yine de ne olur ne olmaz en iyisi sanal kart kullanmak internet alışverişleri için.

• quote:

Yani şuan herhangi bir sorun yoktur di mi ? Çünkü şifreyi unuttuk ve yeni şifre de elde edemiyoruz .yani ps3 te girebiliyorum ama hesapta bir değişiklik yapamıyorum

Lafa karışmak gibi olmasın ama bir bankacı olarak aklınızda en ufak bir soru işareti varsa kartın güvenilirliği ile ilgili kartı iptal ettirip numarasının ve güvenlik kodunun değişmesini sağlayın. Sorun olacağını sanmıyorum ama nacizane fikrim bu yönde olur.
  • Güvenilir. Hesabın çalınma riskine karşı kart bilgilerini silmekte fayda var.
  • Hayır kredı kartımdan alışverış yapmış sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir hocam eğer güvenmiyorsan ininal kart kullanabilirsin psn alışverişlerinde çalışıyor bildiğim kadarıyla

• Güvenilir fakat hesap çalınırsa falan çok kötü olur silmelte fayda var

• Selam. Sadece psn için değil bu tüm online alışveriş için geçerli. Aklınızda kalacağına bilgileri kaldırın tekrar alışveriş yapacağınız zaman eklersiniz. Olmadı ininal kart satın alın. alışveriş yapacağınız zaman ptt veya sitesinden online yükleme yaparsınız o kartla alırsınız. İçerisinde bakiye olmadığı içinde bir sorun olmaz.
  • Geçmişte söylenenin aksine kimsenin kredi kartı bilgileri çalınmadı. Başka bir makinada oturum açınca zaten otomatik olarak kredi kartı bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor. Bu açıdan bir sorun olmaz, PSN gayet güvenli, milyonlarca insanın kredi kartı bilgileri burada kayıtlı ama siz her ihtimale karşı her alışverişinizden sonra bilgilerinizi silebilirsiniz...
  • Riske girme sil

• Cevaplar için sağolun arkadaşlar sildim kafam rahat

• PSN hacklendiğinde bir vatandaş bilgileri çalındı gerekçesi ile Sony'e dava açıp kazanmıştı. Varsayalım sizin de bilgileriniz çalındı kartınız boşaltıldı. Korkmayın. Daha fazlasını alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal kart kullanın kafanız rahat olsun.

• psn hack lendiğinde kart bilgilerim mevcuttu içerde ama sony yeni bir şifre göndermişti..kart bilgilerimide silmişti
    psn üyeliği otomatik kalıyor yani bittikçe yeniliyor..kapatmanız lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.