Şimdi Ara

Beyler oyun lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler league of legends hesabım 2 haftalığına banlandı o sürede oynayacağım online olmayan eğlenceli aksiyon tarzı bi oyun istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler

• the walking dead survival instinct ultrada oynamassan oyunun zevkını anlıyamassın cunku dusuk ayarlarda goruntusu guzel degıl blackbox surumu ındırırsen.

alan wake + türkçe yama en sevdiğim oyunlardan türkçe yamayla oyna konusuna ve ilerleyişine hayran kalırsın.

sleeping dogs ( fiziksel ve dövüş açısından iyi bir oyun) gta gibi diyebılırsın ama bence cok ıyı dovus stilleri .

saint row 4 reloaded surumunu ınternetten bulabılırsın güzel ve aksiyon ıcerıklı oyun

eğlence tarzı tam degıl hepsi ama aksiyon ve gerilim sürükleyici canın sıkmıycak oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1724950

the walking dead survival instinct ultrada oynamassan oyunun zevkını anlıyamassın cunku dusuk ayarlarda goruntusu guzel degıl blackbox surumu ındırırsen.

alan wake + türkçe yama en sevdiğim oyunlardan türkçe yamayla oyna konusuna ve ilerleyişine hayran kalırsın.

sleeping dogs ( fiziksel ve dövüş açısından iyi bir oyun) gta gibi diyebılırsın ama bence cok ıyı dovus stilleri .

saint row 4 reloaded surumunu ınternetten bulabılırsın güzel ve aksiyon ıcerıklı oyun

eğlence tarzı tam degıl hepsi ama aksiyon ve gerilim sürükleyici canın sıkmıycak oyunlar..

sleeping dogs u bitirdim hocam sainstrow 4 indirdim şuanda tavsiyeler için teşekkürler diğerlerinide denicem
  • oyun tavsıyesı cok ta sen eglencelı ılerlemelı aksyıon demıssın FPS tabanlı oyunlarda oyna mesala bf3 indir türkçe yamasını yap altyazılı hem oku hem ılerle -crysis 3 desen zaten türkçe destek tabanlı bi oyun dedıgım oyunları oyna guzeldır sıkılmassın çünkü bende online oyunlardan sıkıldım bu ara bole ılk paylastıklarım tarzı oyunlar oynuyorum face sayfasından da bı kactana orjinal oyun kaptım keylı orginden onları ındırıyorum sımdı onları oynıcam.
  • quote:

oyun tavsıyesı cok ta sen eglencelı ılerlemelı aksyıon demıssın FPS tabanlı oyunlarda oyna mesala bf3 indir türkçe yamasını yap altyazılı hem oku hem ılerle -crysis 3 desen zaten türkçe destek tabanlı bi oyun dedıgım oyunları oyna guzeldır sıkılmassın çünkü bende online oyunlardan sıkıldım bu ara bole ılk paylastıklarım tarzı oyunlar oynuyorum face sayfasından da bı kactana orjinal oyun kaptım keylı orginden onları ındırıyorum sımdı onları oynıcam.

Bf3 ve Hikaye ? Bf3 ün eminim çoğu oynayanı sadece Multiplayer özelliğinden dolayı oynuyor. Hikaye arıyorsan git Medal of Honor oyna. Outalst çıktı öneririm.
  • bf3 ve hikaye demedim türkçe yap oyna dedim yanlış anlamıssın askerlerın arasındakı diyaloglar fılan yani göreve giderken sana söylenen şeyleri anlaman ıcın cunku bf3 un atmosferı cok güzel ve multiplayer moduda bı harika dostum

• quote:

bf3 ve hikaye demedim türkçe yap oyna dedim yanlış anlamıssın askerlerın arasındakı diyaloglar fılan yani göreve giderken sana söylenen şeyleri anlaman ıcın cunku bf3 un atmosferı cok güzel ve multiplayer moduda bı harika dostum

hikayesi bir medal of honor değil. ama multisine bende laf ettirmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi lazım
    4 yıl önce açıldı
    beyler bu tarz bi oyun var mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.