Şimdi Ara

Beyler oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler suan hobi olarak her seyi yapmak istiyorum yarim yamalak girismisligim bazi seylerde var ve buraya boyle bı konu acmak ıstedım. Biliyorum ki forumda boyle seylere ilgi duyan ama bilgi yetersizligi olan insanlar var , bu konuda birbirimize destek olmayi amacladim. İnsallah konu amacladigim yere gelebilir.

Bilgisayarda kendi oyunumu tasarlamak,kendi fikirlerimden olusan her seyine benim karar verdigim bir oyun yapmak bunun yaninda web sitesi tasarlamak.
    Html ogrendim php ye gececektim ama sinavlardan dolayi ara verdim ara sira html giriyorum pratik yapiyorum unutmamak icin.Bana bu konuda nasil bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

Suan ingilizce mi gelistirmek icin calisiyorum,uni 1.sinif kitabindan calisiyorum ama boyle kucuk bi kitapcik almayi dusunuyorum icinde her yapidan kisa ornekler falan olan ve konusmaya yonelik diyaloglar.

Bu konuda ki uygulamalar ile yazin yabancilarla konusmaya calismayi dusunuyorum ama bunu paylastigim birkac arkadasim bunun olmayacagini oraya giren insanlarin can sikintilarini gisermek icin girdiklerini soylediler ama ben de zaten biriyle 5 dk biriyle 10dk konusarak belki de decamli muhabbet arkadas bularak konusmanin yararli olacagini soyledim ama hic orali olmadilar sizce bunun bi yarari olur mu?

Bisiklet turuyla sehirleri gezmek istiyorum ama mani olmadigindan bu is simdilik yas gozukuyor, belki de bulundugum sehirde ilceleri gezmekle baslayabilirim ve boyle etkinlikler yapan gruplarla birlikte olsak daha yararli olur mu?

Sizin de eklemek istediginiz bisey olursa eklemekten gurur duyarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gotü kaldırırsan herşeui yaparsın. İlk adımı atan yol alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıktım yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Harem Kralı

Gotü kaldırırsan herşeui yaparsın. İlk adımı atan yol alır.

Hocam bilenler varsa oneri versin bilmeyenler de ogrensin diye actim bu konuyu yoksa bir sayfa yazi yazmakla ugrasmazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Acıktım yaw

Biraz uzun oldugunu kabul ediyorum , eger oneriler gelmeye baslarsa konuyu daha duzenli hale sokacagim

• web tasarım
    html bittiyse aklındaki siteyi yapmaya başla siteyi ypaarkende cssde sana gerekenleri öğren siteyi ve sakın kodları ezberleme mantığını öğren
    ingilizce
    konuşmak istediğin zaman pm at yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

web tasarım
    html bittiyse aklındaki siteyi yapmaya başla siteyi ypaarkende cssde sana gerekenleri öğren siteyi ve sakın kodları ezberleme mantığını öğren
    ingilizce
    konuşmak istediğin zaman pm at yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim

Tesekkurler hocam

• Beyler yollayin hobilerinizi gece acmistim konuyu upp

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    bitki bak , çizgi roman oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bitki bak , çizgi roman oku

Genis bir arastirmadan sonra onun hakkinsa bilgi ekleyecegim tsk.

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    sanki atomu parçala dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

sanki atomu parçala dedik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.