Şimdi Ara

Beyler okulda "Kariyer Günleri" etkinliğinde MİT stant açmış :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümüm haberleşme, normalde Turkcell, Vestel, Aselsan, Tai, Akbank gibi firmalar stant açıyorlar. Milli İstihbarat Teşkilatı da stant kurmuş, başında da iki tane personel duruyor takım elbiseli. Bilgi verip iş başvurusu falan alıyorlar. :D

Çok garip geldi, daha önce böyle bir şey duymamıştım ondan sizinle paylaşmak istedim.

Edit: Link:http://haber.sol.org.tr/toplum/milli-istihbarat-teskilati-itude-stant-acti-229039

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 22 Şubat 2018; 12:49:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyler Okulda "Kariyer Günleri" Etkinliğinde MİT Stant Açtı

MİT, kariyer arayan öğrencilere yönelik olarak "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı. Etkinlik, öğrencilerin MİT'nin sunduğu kariyer fırsatlarını öğrenmeleri ve çalışanlarla tanışmaları için bir platform sağladı.

Öğrenciler, MİT'nin farklı birimlerindeki açık pozisyonlar hakkında bilgi aldılar ve sektör uzmanlarıyla network kurma imkanı buldular. MİT'nin kariyer ekibi, öğrencilerin özgeçmişlerini ve kariyer hedeflerini tartışmalarına yardımcı oldu.

MİT Kariyer Mesajı, öğrencilere ajansın misyonu, vizyonu ve değerleri hakkında bilgi verdi. MİT'nin ulusal güvenliğin korunmasına ve ülkenin teknik üstünlüğünün geliştirilmesine olan bağlılığını vurguladı.

Öğrenciler, MİT Kariyer Toplantısı'nda çalışanlarla bire bir görüşmelerde bulundular. Bu görüşmeler, öğrencilere MİT'deki çalışma ortamı ve kariyer yolları hakkında daha derin bir anlayış kazandırdı.

MİT, kariyer hedeflerine ulaşmak isteyen yetenekli ve motive olmuş öğrencileri bünyesine katmakla ilgilenmektedir. "Kariyer Günleri" etkinliği, öğrencilerin MİT ile bağlantı kurmaları ve gelecek kariyerleri için değerli bilgiler edinmeleri için mükemmel bir fırsat sağladı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hani ss

Böyle konuları ss.siz açmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
  • Badem biyik sart

• Normal aslında yazılımcı bulmak için açılmış bir stand ve Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden yazılımcı bulmak istemesi gayet doğal. Standa gidip konuşmadım ama mit uzun süre önce duyurmuştu çok sayıda yazılımcı alacağını ve yüksek maaşlarla çalıştıracağını.

• İtülüler toplansın ben foto çektim normalde izin verniyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fester Abdü

İtülüler toplansın ben foto çektim normalde izin verniyolar

Foto yasağı olayını anlayamadım ben hocam nolcak ki sanki :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben geçerken çektim arkadan bi adam geldi fotoğraf çekmek yasak dedi tamam dedim ben de çok da üzerime gelmedi silmedim fotoyu, altı üstü üniversite burası biz de öğrenciyiz napıcaz sanki bi fotoyu abartıyolar biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.