Şimdi Ara

Beyler okul puanı çok önemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklım yeni başıma geliyor da 11.sınıfım diploma notum 65 falan olucak.Bölümüm TM Hedefim ilk 8-10 bin için çok etkileyecek mi beni ve bu farkı kaç net ile kapatabilirim örnek olarak ?

• Önemi yok denecek kadar az. Kafana takma üni sınavına odaklan. (ki okul puanı onemli olsaydı şuan meslek liseleri boğaziçinde falandı)
  • Tabiki önemli diploma notuna 67 dersek alacağın puan 40'tır ki bu durumda 8k-10k arası olmak için hamda 5k-7k arası bir sıran olması lazım yapacağın netler sınavın durumuna göre değişir ona yorum yapmayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii ki çok önemli. diploma notunun 0.6 sı sınav puanına eklenecek. bu da çok fazla bi puan yapıyor. hedefin 10k ise yerleştirme puanına göre ilk 10k'ya girmek için bu diploma notuyla 5-6k sınav sıralamasına girmen gerek...
  • O zaman yandık desenize..Okul puanı kalkma durumu yok mu acaba şuan moralim acayip bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

O zaman yandık desenize..Okul puanı kalkma durumu yok mu acaba şuan moralim acayip bozuldu.

kalkıp kalkmamasına bakma. Tm'de 10k olmak ile 7k olmak arasında uçurum yok çalışırsan yaparsın aklın başına geldiyse şimdiden çalışmaya başla bence önünde iyi bir yarı yıl tatili var

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

O zaman yandık desenize..Okul puanı kalkma durumu yok mu acaba şuan moralim acayip bozuldu.

kalkıp kalkmamasına bakma. Tm'de 10k olmak ile 7k olmak arasında uçurum yok çalışırsan yaparsın aklın başına geldiyse şimdiden çalışmaya başla bence önünde iyi bir yarı yıl tatili var

Mat1 başladım yavaş yavaş tempoyu artırıyorum ben elimden geleni yapıyım da artık ne olursa.Sağol yardımcı olduğun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matematiğe kasarak bu farkı kapatır öne bile geçersin emin ol matematiğe yüklen
  • Tabiki de önemlidir. 1 2k ile istediğiniz bölüme yerleşemediğiniz zaman anlarsınız diploma notunun ne kadar önemli olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Tabiki de önemlidir. 1 2k ile istediğiniz bölüme yerleşemediğiniz zaman anlarsınız diploma notunun ne kadar önemli olduğunu.

Hocam 38 puan ygsde 5k da ne kadar geri atar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 8 Ocak 2013; 0:44:33 >
  • 45 puan ve asagisi tehlikelidir iyi bir yer istiyorsan.Simdiden Ygs lys kasarsan 4-5 soru ile kapatirsin acigi

• 35 okul puanına sahip biri TS'de ilk 1000-2000 yapamaz mı diyorsunuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

35 okul puanına sahip biri TS'de ilk 1000-2000 yapamaz mı diyorsunuz yani?

çok ama çok zor.. kendimden biliyorum.. çok fazla kasman lazım.. eğer bu okul puanı sana ait ise ilk 5 bin bile zorlayarak gelir.. 1k 2k hayal.. gerçekçi olmak gerekirse durum bu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

35 okul puanına sahip biri TS'de ilk 1000-2000 yapamaz mı diyorsunuz yani?

çok ama çok zor.. kendimden biliyorum.. çok fazla kasman lazım.. eğer bu okul puanı sana ait ise ilk 5 bin bile zorlayarak gelir.. 1k 2k hayal.. gerçekçi olmak gerekirse durum bu kardeşim

Cidden durum bu kadar vahim mi, bırakıyım ben o zaman çalışmayı falan hiç inanç azim kalmadı.
    Mimar sinan veya marmara sinema-tv istiyorum da...
  • Birde şöyle açıklıyım yanlışsam düzeltin.
    TS Sözelde fazla rakibin olduğunu düşünmüyorum heleki nitelikli fazla rakip yok.
    Zaten Ts'den sınava giren geçen sene topu topu 200 bin kişi falandı yanlış hatırlamıyorsam?
    Teknik olarak 430 ham puan yaparsan 35 okul puanı 465 puan yapar diyelim
    Peki Ts'den kaç kişi 465 yapabilir ki ben ilk 5 bine zor giriyorum?
    Mimar sinan 440 puanla 1700 den kapatmış geçen sene.

• o kadar kasılacak bir durum yok bence. önemi yok da denilmez. nice insanlar gördüm ortalaması 65-70 ile tıpa eczacılığa yerleşenler.
  • quote:

Benim aklım yeni başıma geliyor da 11.sınıfım diploma notum 65 falan olucak.Bölümüm TM Hedefim ilk 8-10 bin için çok etkileyecek mi beni ve bu farkı kaç net ile kapatabilirim örnek olarak ?

Ben 1 puanla itü bilg. Müh kaçırıp mezuna kaldım.

Her puanın önemi vardır.Hiçbir şey bitmiş değil.Bundan sonraki yazılılarına iyi çalış.Şimdiden ygsye başla.
  • quote:

Tabiki önemli diploma notuna 67 dersek alacağın puan 40'tır ki bu durumda 8k-10k arası olmak için hamda 5k-7k arası bir sıran olması lazım yapacağın netler sınavın durumuna göre değişir ona yorum yapmayayım

hocam 8bin olmak icin kaca girmem lazim, obp 50/60

• quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

quote:

Tabiki önemli diploma notuna 67 dersek alacağın puan 40'tır ki bu durumda 8k-10k arası olmak için hamda 5k-7k arası bir sıran olması lazım yapacağın netler sınavın durumuna göre değişir ona yorum yapmayayım

hocam 8bin olmak icin kaca girmem lazim, obp 50/60

Tahminimce 8bininci olman yetecektir en kötü ihtimalle 7k diyim.(Mf için)

• Peki ben 11.sinifim obp düz Hesapla 51 civarı gelecek diyebilirim sizce 1-2k hayal mi bu puanla?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.