Şimdi Ara

beyler nolur yardim edin:(!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylr kiz arkadasim kizdigimi bildigi halde acik giyindigi bi resmini internete atmis(atletli) dekolte yok ama yanlardan gozukuyo ne yapmaliyim ayrilma asamasindayiz zaten kizarsam dahada sogur ben vazgecemem ama nolur cok sinirli biriyimdir gorur gormez yikildim oda sanki hic bisey yokmus gibi davraniyor ne yapmam lazim???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona bunun kırıcı bir davranış oldugunu söyle

Cıkar masaya vur

Kasayı yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes memelerini kurtul.

Ya da ayrıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler birakamiyorum zavalliiliktanda degil birini yari yolda birakmayi kendime yediremiyorum nolur aklim durdu suan yikildim resmen bi care bulun nolur

• Sende çıplak resmini at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Sende çıplak resmini at.

Az çok kas var zaten atarsam oda bozulup akli basina gelirmi yoksa savasi devam ettirirmi bu konuda kizla savasa girmek tehlikeli olur hocam

• Kız zaten sen kızıyorsun diye atmış,o yüzden bişey yok gibi davranıyor.. Tepki vermezsen soğuduğunu umursamadığını düşünür, daha da açık Bi resim atar bu sefer..o yüzden tepkini koy, kişiliğinden ödün verme.. Biteceği varsa biter, yaşın kaç sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah siz gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Kız zaten sen kızıyorsun diye atmış,o yüzden bişey yok gibi davranıyor.. Tepki vermezsen soğuduğunu umursamadığını düşünür, daha da açık Bi resim atar bu sefer..o yüzden tepkini koy, kişiliğinden ödün verme.. Biteceği varsa biter, yaşın kaç sanki

Kirarakmi tepki veriyim kirmadanmi? Dedigim gibi ayrilik seviyesine geldik nedenide benim onu dinlemeden direk kirmam yas 19

• Sende makineyi kaldır şortla bi resim çek hinternete at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holiganx61 -- 24 Haziran 2015; 23:14:11 >
  • Racon kes

• Depay88 D kullanıcısına yanıt
    Yaş 19sa şuan hayatının en tatlı ilişkilerini yaşıyorsun,ilerde yaşayacakların bu tadı vermez.. O yüzden pişman olmamak için içinden geleni yap kimseyi dinleme,yaşa 15-16 desen boşver gönder gitsin derdim ama 18-21 arası sıkıntılı

• Beyler nolur konu tutsun diye uydurma felan degil kimin aklina ne gelirse o durumda olsaniz napabilecekseniz yazin aklima eseni uyguliyim nolur yemin ederim amacim konunun tutmasi felan degil yikilmis durumdayim beynim calismiyo artik

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Yaş 19sa şuan hayatının en tatlı ilişkilerini yaşıyorsun,ilerde yaşayacakların bu tadı vermez.. O yüzden pişman olmamak için içinden geleni yap kimseyi dinleme,yaşa 15-16 desen boşver gönder gitsin derdim ama 18-21 arası sıkıntılı

Kaybetmekte istemiyorum hocam eskisi gibi sevmiyorum hatta bu tur seylerden sonra sevdigimden bile emin degilim ama yine baglandim ona bide kimseyi yariyolda birakamam isteyerek kiramam zaten en son ayrilmistik suan sözde ayriyiz ama baristik sayilir inadimami yapiyo bilmiyorum

• Dostumm guzelligine konuss iyiliginle tum sevecenliginle al karsina konus tam aslinda durumu abarttigimin farkindayim ama icim icimi yer cok kiskaniyorumm ben seni dee hersey biyana sirff ben istedigimm rica ettigim icin kaldirabilirmisin fotoyu de bncede sorunsuzz kaldirir bn olsaydim boyle derdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.