Şimdi Ara

Beyler Matematik Ve Fizik 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mat,fizik 0 hiç yok hadi matematiği geçtim fizikten 5-10 net yapsam bari hiç olmazsa o bile yetecek yani sizin tavsiyeleriniz var mı videolu anlatım yapan bir yer falan varsa kaliteli atarsanız sevinirim Türkçe-Sosyal iyi durumda ama mat fizik

• Harbi aynı sorun bende de var. Mat gene 5-10 soru çıkartıyorum da fizik ne çalıştım ne soru çözebiliyorum. Ne yapıcaz bilmiyorum :D
  • ben bir sayısal öğrencisi olarak fen yapamıyorum. türkçe 30 mat 30 sosyal 15 yapabılıyorum genelde. Sınavda da boyle olursa bana yetıyor. Bence sende başarılı olduğun bölümleri geliştirmeye bak full çekmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_kasap

Harbi aynı sorun bende de var. Mat gene 5-10 soru çıkartıyorum da fizik ne çalıştım ne soru çözebiliyorum. Ne yapıcaz bilmiyorum :D

bende mat 5-10 bile çıkmıyor hocam sen yine benden öndesin 1 adım

@Xamars

hocam Türkçe ve Sosyal çözüyorum şuan sosyal de pek sorun olacağını sanmıyorum coğrafya da zorlayabilecek 3-5 soru çıkar anca felsefe falan okuduğunu anlama hep. din desen 5 tane bedava soru. Türkçe ye gelince sadece paragraf sorularını okurken içime bir fenalık geliyor anlayamıyorum odaklanamıyorum yanlış çıkabiliyor onu düzeltmeye çalışıyorum tek eksiğim o şuan olduğu kadar artık

• Üslü,tabsn aritmetiği,köklü,rasyonel gibi kolay konulara bak. Sınavda süre sıkıntın olmayacağı için problemleri de çözersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben şimdi ortalama 25 soru türkçe sosyalden soru çözüyorum her şeyi düşünce. Matematik te 8 desek. Barajı geçermiyim+ Hangi bölümlere girebiliyorum bu şekilde bilgisi olan varsa Çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_kasap

Ya ben şimdi ortalama 25 soru türkçe sosyalden soru çözüyorum her şeyi düşünce. Matematik te 8 desek. Barajı geçermiyim+ Hangi bölümlere girebiliyorum bu şekilde bilgisi olan varsa Çok sevinirim.

Evet barajı geçersin. 250-270 arası ham puan gelir. Ygs ile alan bölümleri araştır hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

Üslü,tabsn aritmetiği,köklü,rasyonel gibi kolay konulara bak. Sınavda süre sıkıntın olmayacağı için problemleri de çözersin.

konu anlatımlı kitap aldım kendime matematik ama yapamıyorum yani doğal sayılar bile olmuyor hocam almıyor kafam yani. sadece Türkçe ve Sosyal ile kazanılır mı ki sınav rahatça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Üslü,tabsn aritmetiği,köklü,rasyonel gibi kolay konulara bak. Sınavda süre sıkıntın olmayacağı için problemleri de çözersin.

konu anlatımlı kitap aldım kendime matematik ama yapamıyorum yani doğal sayılar bile olmuyor hocam almıyor kafam yani. sadece Türkçe ve Sosyal ile kazanılır mı ki sınav rahatça

Kafam almıyor demek kolaya kaçmak demek. Diğerlerinin farkı ney ki onların kafası alıyor? tabii sen bilirsin yine ama kolaya kaçma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Kafam almıyor demek kolaya kaçmak demek. Diğerlerinin farkı ney ki onların kafası alıyor? tabii sen bilirsin yine ama kolaya kaçma.

kolaya kaçmıyorum çalıştım denedim olmuyor hocam zaten kaç gün kaldı şöyle 5-10 net çıkarabilsem mat-fen den ne güzel olacaktı

• Bende şuan 5-6 anca edebiliyorum mattan. Sınava kadar 10+ yapsam iyi olacak. Tavsiyeleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.