Şimdi Ara

Beyler manitacılık işlerinden anlayanlar varsa bir yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Faruk B.

quote:

Orijinalden alıntı: SpaRTaCuS_SeFiK

quote:

öncekini editleyecektim ama internetteki sorunlar yüzünden olmadı
    affetmezse bile bi mektup yazıp kapısına bi çocukla bırak. Ama duygusal olsun mektup içine kendi parfumunu sık. Altına isim yerine göz yaşını koy (bunu vermeye yakınken yap ki kurumasın) o zaman ciddiyetini anlayacaktır

Hocam kız yaşadığım yerden 15 km uzak bir kasabada oturuyor. Babası çok sert biri , zaten annesi kafadan kırık gibi birşey. Eğer öyle birşey yaparsam babasının veya annesinin eline geçerse kızın hayatı biter. 3 sene kadar çıktık babası hiç öğrenmedi. Annesi az çok çakıyordu evden salmıyorlardı. Kızda annesine ayrıldık demişti. Öyle idare ettik yani. Çok zor zamanlardan geçtik. Öyle kestirilip atılacak birşey değil.

bence kız aldatmaktan ziyade anasına uymuştur ve uyduysa daha hayır gelmez takma be birader kafana

ARkadaşına söylet manitasına söylesin ağzını arasın , sonra bir hediye ve uzun uğraşlar sonucu barışırsınız ki kız seviyorsa zaten barışırsın ne dersen de sonunda olay barışmaya gider merak etme.

• Kizin arkadaslarina sor senin hakkinda bahsetmismi. Eger iyi seyler duyarsan yani uzulmusse falan git konus biraz ickiliydim de bence affeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

Kizin arkadaslarina sor senin hakkinda bahsetmismi. Eger iyi seyler duyarsan yani uzulmusse falan git konus biraz ickiliydim de bence affeder

Bu dediğini hemen şimdi yapıyorum hocam.

Edit:Hiç aklıma gelmemişti fikir için teşekkür ederim. Cevap gelince editlerim tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaRTaCuS_SeFiK -- 6 Temmuz 2013; 22:53:44 >
  • 2000 de liseye başladığımda bir kızla tanıştım yan sınıftaydı 2004 de ünideyken de ayrıldık. bugün 2013 hala aklımdadır. neyse ki aldatma olmadan bitti.

kısaca diyeceğim o dur ki o yaşlarda yaşananlar sıkıntı arz eder

edit: hesapladım da 2004 değildi 2005 di : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 6 Temmuz 2013; 22:57:23 >
  • Arkadaşlar şimdi kızla ortak arkadaşımız olan birine mesaj attırıyorum. LYS muhabbetine girecek muhabbete. Sonra beni soracak falan işte. Cevapları bu mesaja editlerim.

Edit:Beyler kız uyumuş galiba. Cevap atmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaRTaCuS_SeFiK -- 6 Temmuz 2013; 23:09:06 >
  • O da seni unutmamıştır bence.Bir de caddede gördüm demişsin,o da seni gördü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtracking

O da seni unutmamıştır bence.Bir de caddede gördüm demişsin,o da seni gördü mü ?

Yok o beni görmedi. Görse gözyaşlarını tutamazdı. Bundan adım gibi eminim.
  • Şimdi gelmiş cevap konuşmaya başlamış. Hadi bismillah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Sevseydi cevap atardi diye dusunuyorum gecmis olsun hocam sorularin olursa cekinme yaz cevaplarim anlarim bu isden .
  • quote:

hocam bu öyle mesajla telefonla hallolcak iş değil onu az çok tanımışsındır git seveceği bir hediye al kapısına dayan hediyen için notta yazabilirim adına. Sonra git sakin kafayla özür dile ne duyduklarını (isim vermeden) anlat. Sonra onu duyduktan sonra madde aldığını içtiğini anlat mesajı o kafayla yazdığını anlayacaktır. Sonra affeder diye düşünüyorum

Evet güzel bir yöntem, bunu dene

• SpaRTaCuS_SeFiK kullanıcısına yanıt
    Hocam gidiceksin kapısına yüz yüze konuşmaya çağırıcaksın eğer kabul ederse anlatıcaksın durumu güzel bir dille özür dileyeceksin. Başka yolu yok.
  • Beyler konuşma olumsuz geçmiş. Bana Şefik'ten bahsetme konuşmak istemiyorum falan demiş. Aşkımdan ölsem bile geri dönmem demiş. Anlıyacağınız her gece ağlamaya devam. Şuan elim ayağım titriyor zaten. Değerli yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim. Yavuz geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpaRTaCuS_SeFiK

Beyler konuşma olumsuz geçmiş. Bana Şefik'ten bahsetme konuşmak istemiyorum falan demiş. Aşkımdan ölsem bile geri dönmem demiş. Anlıyacağınız her gece ağlamaya devam. Şuan elim ayağım titriyor zaten. Değerli yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim. Yavuz geceler.

İçene kadar adam akıllı gidip konuşsana kardeşim.

Sarhoş olunca ne oluyor. Olaylardan kaçana kadar olayların üstüne git.

Böyle olayları sıvarsın işte. Umarım barışırsınız ve buda sana ders olur ne diyim
  • o zaman o ortak arkadaş onu bi kafe vs. ye çağıracak sonra o tuvalete gidiyorum gibisinden numara yapıp gidecek sen masaya oturup konuşacaksın.Aklıma bu geldi.

• Tam sizin adiniza kiza duygusal bir yazi yazicaktim yazmadan once konuya bakiyim dedim olanlari gordum . Gecmis olsun hocam ilk 1 hafta hadi 1 ay olsun hep aklinizda olucaktir uzucektir sizi kafa dagitacak isler yapin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enayiysen aldatılıp geri dönersin.
    ölsemde kabul etmem aldatıldıktan sonra

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.