Şimdi Ara

BEYLER KIZI KAHVE IÇMEYE ÇAĞIRDIM (SSLI -WP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız galiba baya olumlu cevap verdi, bir de sizin yorumlamanizi istedim. Sizce olur mu? Kız biraz elit takılıyor ama bu kadar sıcak kanlı beklemiyordum. Aynı sınavlarımız var neredeyse... Nasıl gireyim yarın konuya? Bugün sabah yazdım ayrıca.
    BEYLER KIZI KAHVE IÇMEYE ÇAĞIRDIM  (SSLI -WP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 8 Ocak 2017; 1:30:3 >

• ayy ne tatlı
  • Bugun de baskasının adına utandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kizi neden ifsa ediyosun
  • Kızım niyeti varmış zati.. İsmini kapat... Belki herkesle içli dışlı olup şampiyonlar ligi kadrosu oluşturan kızlardan biri olabilir.. öncesinde samimiyet olmadan bu kadar kolay kız tehlikelidir.
  • The Matthaus kullanıcısına yanıt
    Bulamazlar hocam merak etme
  • BU GURUR HEPİMİZİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YİAAAA KIZIAAAĞĞM ÇK PONÇİK BUNLAR YIAAAA

• Kızı sorguya çekme, bol şans.
  • SAGOL YANİ BAYA MORAL VERDİN 😑
  • vay bubaan
    gızı emmişin ğstad
    bu iş temam

• Vay anasını he dedi ya lan

• Kızın dudakları güzelmiş

Dememiizi mi bekliyorsun? Eğer csb yapmak için fake oluşturmadıysan bu hatun gerçekse muhakkak çevresinden biri bu konuya rastlayabilir, belki akrabaları belki kardeşi ya da üniversiteden arkadaşlarımdan birisi, rastlama ihtimaller rastlamama ihtimallerinden her zaman daha baskındır. İşte o zaman olur da kız bu konuyu görürse rezil olma boyutunda yeni bir çığır açarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 8 Ocak 2017; 1:44:20 >
  • 1 kezban 1 mahmuttaki adam geldi aklıma ha yazmandan dolayı , neyse ss deki kızın isminj kapat , olumlu gozukuyor suan durumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Kızın dudakları güzelmiş

Dememiizi mi bekliyorsun? Eğer csb yapmak için fake oluşturmadıysan bu hatun gerekse muhakkak çevresinden biri bu konuya rastlayabilir, belki akrabaları belki kardeşi ya da üniversiteden arkadaşlarımdan birisi, rastlama ihtimaller rastlamama ihtimallerinden her zaman daha baskındır. İşte o zaman olur da kız bu konuyu görürse rezil olma boyutunda yeni bir çığır açarsın.

bem feysbuk hesabine pasladım zaten ğstad
    o iş de temam

• Ulan kelemung, senden tavsiye alan aklıma tukureyim. Bilir misiniz bilmem ama bu şahıs iletişim hakkına bir konu açmıştı ilk sayfada baya uzun bir yazı yazmıştı vs. O aralarda benim bi kız durumu vardı ben de bunu tecrübeli filan zannedip tavsiye istemiştim. Bu da bana diyor kıza şöyle mesaj at filan, kesin dönecek eminim vs. Kız dönmemişti ustune rezil oldum. O attığım mesajlara bakınca utandım lan, ne sacma seyler yazmışim kıza bunun yüzünden. Sonra burda kız ve özgüven hakkında yardım konusu açtığını gordum. Ulan madem bu işlerde bilgili değilsin niye o tarz bir konu açıyorsun millete kendinden emin şekilde tavsiye veriyorsun.

• Bu aralar bi yerde bi kaynak var ama bilemedim 2'dir kahve davetini geri çevirmeyen kız konusu

• Jack-White kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun hocam? Ben konu açtım tamam ama kimseye yardim etmedim. Ne demek istiyorsun hala anlamadim?
  • Kıza göre bunlar gayet normal neden buradan yürüdüğünü anladı mı ? Evet anladı

Hakkında hayırlısı

Kızı da bulamazlar diye güven etme öyle ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 8 Ocak 2017; 1:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klmung

Ne diyorsun hocam? Ben konu açtım tamam ama kimseye yardim etmedim. Ne demek istiyorsun hala anlamadim?

Neyse hocam boşver, bu arada bana sorarsan kıza zırt pırt şunu yapalım mı şuraya gidelim mi diye sorma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.