Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu kilo verme işini kafayı takmış durumdayım. Kilom 80 boyum 184 sorun şu. 77 küsüre 78 e kadar iniyorum sonrasında yemek krizine giriyorum. Doymuyorum abur cubur tüketmeden çikolata yemeden :/ Böyle birşey oluyor kendime hakim olamıyorum. Ya Allah'tan spor geçmişim var. Göbekte yok. Amacım şimdilik 73 kiloya inmek. Sizce nasıl inebilirim. Abi fitness bile işe yaramıyor bi zaman sonra. Yemek olarak hergün protein tüketiyorum. Ya şuan moralsizim biraz düzgün birşeyler de yazamadım zaten. Yardım, fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
boyuna göre kilon iyi. aşırı zayıflıkta iyi değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
boyuna göre kilon iyi. aşırı zayıflıkta iyi değildir.
Orasıda öyle tabi. Ama geçen sene 67 kiloydum şuan hemen hemen 10 kilo daha fazlayım. Yağ oranımda yüzde 3 lük bir artma oldu. Yüzde 12-13 falanken şimdi 15 küsür :/
Ben kadın gözüyle söyleyeyim kesinlikle kilon iyi. Aç kalarak ya da hızlı kilo verince oluyor o geri dönmeler. Karatay diyetini denemiştim ben. Harfiyen uygulanacak bir diyet gibi gelmiyor bana, ama abur cubur yerine kuruyemiş yemeyi öğretmiş bir diyettir. Belki kuruyemiş (ara öğünlerde 1 avuç fındık, fıstık, ceviz ya da badem ama leblebi değil) mevzuunu deneyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: hanimbiri
Ben kadın gözüyle söyleyeyim kesinlikle kilon iyi. Aç kalarak ya da hızlı kilo verince oluyor o geri dönmeler. Karatay diyetini denemiştim ben. Harfiyen uygulanacak bir diyet gibi gelmiyor bana, ama abur cubur yerine kuruyemiş yemeyi öğretmiş bir diyettir. Belki kuruyemiş (ara öğünlerde 1 avuç fındık, fıstık, ceviz ya da badem ama leblebi değil) mevzuunu deneyebilirsin.
Teşekkür ederim :) Ben zaten spor yapıyorum sürekli. Fitness olsun diğer sporlar olsun. Ben yaptığım spora göre bir diyet uygulamayı planlıyorum zaten.