Hadi vücut çalışmış olsan anlarım,kesmek en doğal hakkın.
Ama erkek adam durduk yere kesermi ordaki kılları ya,kendinize gelin.
Biri ayağındaki kılları keser,diğeri göbeğindeki,göğsündeki,bir diğeri kollarındaki.
Hayretlik arkadaş ya. Yapacak birşey yok uzamasını bekleyip bir daha elini atmayacaksın oraya.
spor yapan adam kesebilirken diğeri neden kesemesin? diğeri neden temiz hissetmek istemesin? bu söylediğinde gram mantık yok, sporcu adam size göre gay mi yani?
sen orman kaçkını gibi görünmek isteyebilirsin de millete ne diye karışıyorsunuz? duyan da cinsel organını kesti erkeklikten çıktı sanacak.
Arkadaş gaylikle alakalı hiçbi şey dememiş yanlış anlamışsınız siz direk. Ama hak vermiyorum o arkadaşın söylediğine daha temiz olmak varken üstünde başka bir katman varmış gibi hissetmek de hoş olmuyo.
Bu arada konuyu açan arkadaş iyi yapmışsın daha iyi olmuş böyle. Ağda yaparsan daha iyi olur acıyı falan boşver.
quote:
Orijinalden alıntı: 14bahar
beyler kıl aldırmak nedir ya ? kıl erkeğe yakışır ben hiç aldırmadım kıllarımı şu ana kadar
Aldırmadım zaten kestim
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
quote:
Orijinalden alıntı: 14bahar
beyler kıl aldırmak nedir ya ? kıl erkeğe yakışır ben hiç aldırmadım kıllarımı şu ana kadar
Aldırmadım zaten kestim
ilk halin daha iyiydi kardeş bence
Başlık sakat
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
Tatile gidiceğimiz için kıllarımdan rahatsızdım makine ile 0 a vurdum ama yolunmuş tavuğa döndüm beyler 10 günde uzarmı dahamı çok çıkar ne yapıcam
Öncesi;
Sonrası;
Edit:SS
benim göğsümdeki kıllarda seninki kadar ama hiç rahatsız olmuyorum,tatilimide yaptım hafta sonları havuza gittiğimde oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroes82 -- 26 Ağustos 2013; 9:41:21 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme