Şimdi Ara

Beyler Kalem Kutumu Kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ölmek istiyorum moralim 0 oldu hayattan soğudum

• içinde hap falanmı vardı nesine üzüldün git yenisini al sakın grip 2011 falan vardı deme
  • evlat acısı gibidir :P
  • moral verin ya nasıl arkadaşsınız uçlarım silgim hepsi onun içindeydi hadi onu geçtim 10 yıllık kalemli of bebeğim seni bulacağım
  • Silgi kaybetmek, savaşta kılıcını kaybetmek gibidir.
  • Hayattan soğuyacak başka bir şey bulamadın mı! Bu tür şeyleri biz DH ailesi olarak hiç tasvip etmiyoruz, bilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Hayattan soğuyacak başka bir şey bulamadın mı! Bu tür şeyleri biz DH ailesi olarak hiç tasvip etmiyoruz, bilesin.

evlat acısı gibi oldu ders çalışacaktım kalem kutum yok kalemler var ama uçlarım kalem kutuda of of
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrodonunNefsi

Hayattan soğuyacak başka bir şey bulamadın mı! Bu tür şeyleri biz DH ailesi olarak hiç tasvip etmiyoruz, bilesin.
    benimde tavşanım çalındıydı ne yaptım ettim buldum istiyosan muhakkat bulursunben hiç tahminim bile yoktu kim çalmıştır diye okulda araştırdım sokaklarda aradım ve ensonunda buldum.o günü hatırlıyomda :( ara onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 23 Kasım 2011; 17:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@STER

quote:

bende kitap aldım ssli kalemimi çaldılar ,defterime bieş bişey yazmışlar burası günlükmü kardeşim töbe töbe

düşenin halinden düşen anlar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

evlat acısı gibi oldu ders çalışacaktım kalem kutum yok kalemler var ama uçlarım kalem kutuda of of

Sinirlendiğimde üzüldüğümde bu şarkıyı dinlerim, geçer

•  Beyler Kalem Kutumu Kaybettim
  • Yüreğin acılı yanıyor, hayat seni bir adım daha uzaklaştırıyor, ne için yaşadın bilmiyosun sadece kalem kutunu Sevdi Kalbin Gözlerin sen aslında yaşamıyosun sadece acıları sahipleniyosun
  • quote:

quote:

quote:

bende kitap aldım ssli kalemimi çaldılar ,defterime bieş bişey yazmışlar burası günlükmü kardeşim töbe töbe

şimdi hatırladım.dhde ban yediğimde bi foruma tavşanım çalındı diye konu açtım şikayet ettiler biz ne yapalım falan dediler çok kötü bi durum

• yıl 2011 hala kalem kutusu kullanan liseliler var.
  • Sherlock holmes'cılık oynama vakti

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi hatırladım.dhde ban yediğimde bi foruma tavşanım çalındı diye konu açtım şikayet ettiler biz ne yapalım falan dediler çok kötü bi durum

aslında insanın arada bir bu acıyı yaşaması lazım valla moralim 0 oldu canım hiçbişey yapmak istemiyor.ders çalışacaktım ucum yok berbat oldu herşey of of inşallah yarın hocaya sorarım belki birisi vermiştir hocaya

• Ben aldım sırandan 3. dersin tenefüsünde
  • quote:

ölmek istiyorum moralim 0 oldu hayattan soğudum

mesaj-imza uyumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.