Şimdi Ara

Beyler izmirde ufo görüldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Beyler izmirde ufo görüldü...

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2013)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Kasım 2012; 12:57:22 >

• Bu bir kuş.Hayır bir uçak!!BU SUPERMAAAAN.
  • ben inanmadım bızımla dayılsın
  • Bence ördek
  • Ekranımdaki lekelerden sanki istila ediyorlarmış gibi gözüküyor,adamlar filoyu toplamış gelmiş
  • senın ufoyu gorebılmek ıcın önce monıtordeki lekeleri silmem gerekti

• Sinek olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Sirius Ufo Forum Vardı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buca kız kulesi,bende bucalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

Buca kız kulesi,bende bucalıyım

Bende.Vallahi fotgoğrafları tesadüfen çektim amacım programların netligini göstermekti ben ne bileydim ufularda dünyayı çekiyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Ekim 2012; 13:56:09 >
  • at sineğe..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

quote:

Bende.Vallahi fotgoğrafları tesadüfen çektim amacım programların netligini göstermekti ben ne bileydim ufularda dünyayı çekiyormuş :)

Bende dün Bucadaydım üni nedeniyle 2. öğretimim geç çıktım okuldan heykelin üstünden geçtiler 3 tane yan yana. Alttan el kol yaptım aldılar yukarı ne ayaksınız lan siz dedim.Sağda solda gezip bi yok oluyonuz bi görünüyonuz dedim. Abi bizde bugün pazar dedi. Komşularla dünyaya pikniğe gelmişler. Buca gölet te takılmışlar. Gemileri de ışık yansıtma teknolojisi varmış o yüzden bit görünüp bir yok oluyorlarmış. Sende onları gündüz çekmişin herhalde daha gelirlerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

at sineğe..

At sinegini odanın bir ucundan diğer ucuna geçince göremiyoruz.Ben 1.5 2 km ötedeki cimsimden bahsediyorum o uzaklıktan at sinegini bırak serçe olsa görünmez.Bunun şekli çok farklı antenleri ve kalkanı var etrafında bir beyazlık var görmedinizmi fotolarda.Ayrıca sürekli yer değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Ekim 2012; 14:20:04 >
  • vaybe bizim eve çok yakında oturuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

Bende dün Bucadaydım üni nedeniyle 2. öğretimim geç çıktım okuldan heykelin üstünden geçtiler 3 tane yan yana. Alttan el kol yaptım aldılar yukarı ne ayaksınız lan siz dedim.Sağda solda gezip bi yok oluyonuz bi görünüyonuz dedim. Abi bizde bugün pazar dedi. Komşularla dünyaya pikniğe gelmişler. Buca gölet te takılmışlar. Gemileri de ışık yansıtma teknolojisi varmış o yüzden bit görünüp bir yok oluyorlarmış. Sende onları gündüz çekmişin herhalde daha gelirlerken.

Barlara diskolara fazla takılma sende kafa yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

vaybe bizim eve çok yakında oturuyosun

Sen nerde oturuyon bize yakınmısın.
  • hüdaverdi caminin ilerisinde
  • Keneye benziyor
  • kameranın lensine sinek yapışmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

Barlara diskolara fazla takılma sende kafa yapıyor.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

hüdaverdi caminin ilerisinde

Bende kız kulesinin çaprazında oturuyorum trafonun olduğu sokak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.