Şimdi Ara

Beyler Izlanda'dayım Bugün Napacağım? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah konuyu açmıştım bir arkadaş başka bir ülkenin imsakiyesine göre tutacağımı söylemişti fakat cevap alamadan konu kapanmış, tekrar sormak istiyorum lütfen konumun kapanmasına sebebiyet verecek mesajlar atmayınız ve adminlerden ricam bu konuyu tamamen kapatmak yerine kural dışı mesajları silmeleri.

Beyler 2013 yılı izlanda imsakiyesine göre bugün benim 21 saat 13 dakika boyunca aç kalmam gerekiyor, link buradahttp://i.imgur.com/sTKJ6IO.jpg , benim günahım nedir? Neden siz benden az tutuyorsunuz?? Benim sevabım daha mı fazladır?

Haydi bunu geçtim ilerleyen yıllarda daha büyük bir problemle karşılaşacağım, 2016 2017 ve 2018 yıllrında güneş hiç batmayacak ve haliyle oruç da tutamayacağım, nedir bu iş arkadaşlar?

• en iyisi diyanete sor
  • Ekseni 23 derece düzeltmen gerek 12-12 ayarlaman için gece gündüzü options'dan bak
  • Diyanete sordum, izlanda imsakiyesine göre tutacağımı, o kadar saat aç kalmanın mümkün ve vücuda yararlı olduğunu söylediler fakat neden benim daha uzun süre tuttuğuma bir cevap vermemişler
  • Derdin bu olsun yeter ki oruç tut tutamayan insanlarda var
  • 91 yılı mı neymiş amcam yüksek lisans icin gitmis. 6 saat tutmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne45zmnkakuluzrs kullanıcısına yanıt
    20 yıl sonra 3-4 saate inecek Ama gene aynı soru işte niye ben az tutuyorum sen çok tutuyosuna geliyo biri aydınlatsın beni
  • tutma sende arkadaşım bende tutmuyorum
  • gece ve gündüzü olan, kendilerine en yakın bölgenin vakitlerine uymaları ihtiyaten vaciptir. 2016-17-18 yıllarında buna göre oruç tutarsın.

Senin günahın yok, yeri gelecek 21 saat oruç tutanlar , 5 saat oruç tutacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.