Şimdi Ara

beyler ıos tan android e gectık ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CooperTime
    apk bulucan bide nasıl yok hatta iosta android kadar oyun yok çünkü apple telefonlar donanımsal olarak yetersiz asphalt 7 , ultimate spiderman , batman rises , gta III , shadowgun gibi ağır oyunlar varken söylenecek laf mı bu ?

Bence Android Market'in, yani yeni adıyla Google Play'in App Store'a göre geri kalmasında en büyük neden bu?

Adam paralı oyun satamayacak; çünkü .apk denilen bir olay var ve bunun için cihazda özel bir ayara gerek yok.

Ayrıca parayla alınan bir oyun Android yelpazesinin genişliğinden dolayı her telefonda çalışmayabiliyor.

Forumda Asphalt 7 oyununu satın alıp oynayamayanlar var.

Ben New iPad'imde var diye Samsung Galaxy S2 cihazımda hiç denemedim; ancak SGS2'de atlamalar yaşanıyormuş.

New iPad'ime ise Asphalt 7 başta olmak üzere uygulama satın alırken hiç böyle endişelerim olmuyor.

Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; mesela bir oyun firmasında yetki sahibi biri olsaydınız iOS'a mı yoksa Android'e mi önem verirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 3 Ağustos 2012; 2:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

apk bulucan bide nasıl yok hatta iosta android kadar oyun yok çünkü apple telefonlar donanımsal olarak yetersiz asphalt 7 , ultimate spiderman , batman rises , gta III , shadowgun gibi ağır oyunlar varken söylenecek laf mı bu ?

Bence Android Market'in, yani yeni adıyla Google Play'in App Store'a göre geri kalmasında en büyük neden bu?

Adam paralı oyun satamayacak; çünkü .apk denilen bir olay var ve bunun için cihazda özel bir ayara gerek yok.

Ayrıca parayla alınan bir oyun Android yelpazesinin genişliğinden dolayı her telefonda çalışmayabiliyor.

Ben New iPad'imde var diye Samsung Galaxy S2 cihazımda hiç denemedim; ancak SGS2'de atlamalar yaşanıyormuş.

New iPad'ime ise Asphalt 7 başta olmak üzere uygulama satın alırken hiç böyle endişelerim olmuyor.

Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; mesela bir oyun firmasında yetki sahibi biri olsaydınız iOS'a mı yoksa Android'e mi önem verirdiniz?

Yahu milyonluk pazarları sadece daha fazla kullanıcıya hitap edeceğim diye elinin tersiyle itmiyor ya adamlar. Büyük oyunlar tek platformda yapamaz kendileri tarafından desteklenmediği sürece. PS3 XBOX kıyaslaması gibi bu. O kadar büyük pazarı sadece tamamen para kazanamazsam diyerek elinin tersiyle itmez. IOS'a oyunların önce çıkma sebebi tamamıyla optimizasyon yüzünden. Android'te oyunları mecburen optimize ediyorlar belli başlı telefonların çalıştırması için.

Yalnız tekrarlıyorum. Bu halinden çok daha öteye gidemez android herkese açık olması sebebi ile. O yüzden özellikle oyunlarsız yapamıyorsanız ios'a dönmeyi gözden geçirin. Ben bu mantığı güderek wave gelişsin diye beklemiştim 1 yıl yaptığım en saçma şeymiş sonradan anladım. Size istediğinizi veren ürünü kullanın android için gereksinim duyarsanız buna da geçersiniz sonradan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TanıdıkBiri

Beyler ıos tan androıd e gectım cok memnunum ama bır sorunum var ıostakı kadar ıyı oyunlar yok yada ben bulmadım nerden bulucam boyle oyunları telefonum galaxy s3 yardım edın bana .

ben oyun yok demedım güzel oyun maksadında soyluyorum acayıp gereksız oyunlar var oynamaya deymez derecede oyunlar .
    ama oyun dısında acayıp mutluyum suan ıphone gerı donemem dıyebılırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanıdıkBiri -- 3 Ağustos 2012; 2:42:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Tamam iostaki oyunları çeşitliliği androidte unut gitsin ama androidte daha kolay uygulama bulursun

Android kullanıcısıyım

ya ben ıphone verdıgım paralara suan acıyrum ama sımdı gercek varkı orda oyunlar on numaraydı ya superdı yanı en azından 3-4 tane temple run plant vs zombıe tarzı oyunlar olsa bu oyunların oldugnu bılıyorum bunlara benzer dıyorum.

Şimdi ucuz değil iphone orasına katılıyorum ama gerçekten adamlar kaliteli bir ürün sunmuşlar çok kararlı bir işletim sistemi var malzeme kaliteside üst düzey adam parayı işletim sistemi için alıyorlar en basiti samsung 8 mp 4s kamerasıyla yarışamıyor doğrumu

hayır bence galaxy s3 her tulur yarısır ve gecer bence ıphone sadece ısletım sıstemı ıle yarısa dahıl olabılır .

s3 ile şuandaki iphoneları karşılaştırma iphone 5 çıksın ekimde onla karşılaştırın

• Adamlar iOS'a öncelik veriyor haklılarda..Emekleriin karşılığını alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Hiç birisine ben pc ve ps3 satışına yönelirdim oyun firmaları mobil aygıt uygulamalarını resmen zorla , google'ın veya apple'ın yüzü suyu hürmetine yapıyor bu oyunları

• quote:

quote:

quote:

Beyler ıos tan androıd e gectım cok memnunum ama bır sorunum var ıostakı kadar ıyı oyunlar yok yada ben bulmadım nerden bulucam boyle oyunları telefonum galaxy s3 yardım edın bana .

ben oyun yok demedım güzel oyun maksadında soyluyorum acayıp gereksız oyunlar var oynamaya deymez derecede oyunlar .

bildiğim kadarıyla gereksiz oyun ıosta daha fazla kuzenim apple kullanırda bazen storeye giriyorum bildiğin browserde oynamalık flash oyunu koymuşlar ilk 10 a girmiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa
    Yahu milyonluk pazarları sadece daha fazla kullanıcıya hitap edeceğim diye elinin tersiyle itmiyor ya adamlar. Büyük oyunlar tek platformda yapamaz kendileri tarafından desteklenmediği sürece. PS3 XBOX kıyaslaması gibi bu. O kadar büyük pazarı sadece tamamen para kazanamazsam diyerek elinin tersiyle itmez. IOS'a oyunların önce çıkma sebebi tamamıyla optimizasyon yüzünden. Android'te oyunları mecburen optimize ediyorlar belli başlı telefonların çalıştırması için.

Yalnız tekrarlıyorum. Bu halinden çok daha öteye gidemez android herkese açık olması sebebi ile. O yüzden özellikle oyunlarsız yapamıyorsanız ios'a dönmeyi gözden geçirin. Ben bu mantığı güderek wave gelişsin diye beklemiştim 1 yıl yaptığım en saçma şeymiş sonradan anladım. Size istediğinizi veren ürünü kullanın android için gereksinim duyarsanız buna da geçersiniz sonradan.

Sen soruyu anlamamışsın hocam.

Adamlar Android'te bi' dünya optimizasyon işiyle uğraşacak, oyunu piyasaya sürecek, ondan sonra yine optimizasyon için güncellemelerle uğraşacak.

Diğer tarafta millet uygulamasını satın almak yerine beleşe .apk'sını ele geçirip yükleyecek.

Gameloft gibi büyük şirketler bunu göz önüne alabilir.

Ancak kaliteli oyun yapan küçük şirketler bunu göze alamaz; ya Android'e oyun çıkarmazlar ya da geç çıkartırlar.

Ayrıca sitenin Uygulama Haber videolarının ilk bölümlerinde uygulama geliştiricilerin Apple'dan ve Google'dan elde ettiği gelir miktarı ortadayken kimse kolay kolay App Store kadar Google Play'e önem vermez.

• Bende galaxy s3 kullanicisiyim.. Haftada ortalama 20 saat oyun oynuyorum... ( tabiiki xbox ve ps3'te) veri aktarimi acik olarak 1 gunu tamamlamayan veya zor tamamlayan telefonumuzla hangi ara ve nasil oynuyorsunuz merak ediyorum... Tamam bende gunde 10-20 dk. Oynuyorum belki.. Ama bu durumda bile 1 oyunu bitirmek icin 1 ay gerekir... Bunu disinda da asamali oyunlari oldukca eglenceli... zaten amac , yapacak birsey olmadigindan zaman oldurmek ise..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

e nabıcan gereksiz oyunu da yükleme :) neyse hayırlı olsun

• Temple run tarzi oyun sormussun bircok mesajinda. Mutant roadkill 'i oneririm mantik aynidir. Ayrica Shoot the zombirds'u de gecenlerde gordum o da zevkli ve kaliteli bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.