İddaayı netten mi bayiden mi oynıyacaksın ? Eğer bayiden oynayacaksan en az 4 maç yapman gerekir veya çok güvendiğin bir maçın iy/ms tahminini yapabilirsin .
ozansan1914 yanlışın var. Seçtiği maçlar mbs 3. Rahatlıkla bayiden oynayabilir.
Stromgodsets Odd Grenland günün patlayacak maçı bence.
Pardon , onlara dikkat etmemişim
beyler nediyonuz hiç bişey anlamıyorum tek anladığım tutar gibi gözüktüğü
quote:
Orijinalden alıntı: Orochimaru37
beyler nediyonuz hiç bişey anlamıyorum tek anladığım tutar gibi gözüktüğü
takma dostum ama iyi anlamaya calıs yoksa paran gider :D dikkatli oynar
Peki İlk Önce Kesin Maçlardan Mı Başlıyım Yoksa Risk Alıyımmı Bu Maçtan 8 lira alıyorum
quote:
Peki İlk Önce Kesin Maçlardan Mı Başlıyım Yoksa Risk Alıyımmı Bu Maçtan 8 lira alıyorum
her kesin maça güvenilmez ki :)
quote:
kesin maç yoktur. beni barça, real, lyon... gibi takımlar yatırdı. hele barça maçı 1,25 oranı mı ne vardır ilk yarı 1-0 öne geçti ama ikinci yarı 2 gol yeyip yenildi iddaa oranı olarak 1,5'den aşağı fazla oynama yatınca fena koyuyor adama takımları bilip oyna mesela atl madrid, bordoeux, montpellier, P.G.S ... favori takımlarımdı son haftalarda paso oynardım %95 tutardı.
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
kesin maç yoktur. beni barça, real, lyon... gibi takımlar yatırdı. hele barça maçı 1,25 oranı mı ne vardır ilk yarı 1-0 öne geçti ama ikinci yarı 2 gol yeyip yenildi iddaa oranı olarak 1,5'den aşağı fazla oynama yatınca fena koyuyor adama takımları bilip oyna mesela atl madrid, bordoeux, montpellier, P.G.S ... favori takımlarımdı son haftalarda paso oynardım %95 tutardı.
zaten arkadaşın kupon gitti ^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme