Şimdi Ara

Beyler gold alacam? gamebayi guvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beylerwww.gamebayi.com guvenilirmi cok ucuza satıyorlar?

Nick : ll_ReiS_ll and l_Sovalye_l
    Build : Wizard/Bard and Warior/Cleric
    Lvl : 92 and 79
    Guild : DigniTy
  • _____________________________

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • www.bot155.com
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.
  • arkadaslarwww.gamebayi.com suan cok ucuz ve son derece guvenılır ben goldumu 5 dk da aldım nerdeyse ıcınız rahat olsun sorun cıkmıyor ıyı ınsanlar herkese kolay gelsın
  • hayır adres sormuyolar adresnı telını ne yapsın adamlar.hesap numaralarına para yatırıyosnuz odemeyı msnlerınden bıldırıyosnuz onlarda goldunuzu verıyolar abartılıcak bı konu yok rahat olun arkadaslarımada tavsıye ettım hepsı memnun lar saygılar bılgılerınıze

Orjinalden alıntı: osmansezer

hayır adres sormuyolar adresnı telını ne yapsın adamlar.hesap numaralarına para yatırıyosnuz odemeyı msnlerınden bıldırıyosnuz onlarda goldunuzu verıyolar abartılıcak bı konu yok rahat olun arkadaslarımada tavsıye ettım hepsı memnun lar saygılar bılgılerınıze

FAKE

hayır adres sormuyolar adresnı telını ne yapsın adamlar.hesap numaralarına para yatırıyosnuz odemeyı msnlerınden bıldırıyosnuz onlarda goldunuzu verıyolar abartılıcak bı konu yok rahat olun arkadaslarımada tavsıye ettım hepsı memnun lar saygılar bılgılerınıze

msn leri ne peki :D

Orjinalden alıntı: _heroes_

quote:

FAKE

kimin fakesi peki :D

http://www.silkroadmax.com/silkroad-online-gold-shop-t11321.0.html

Güvenilirlik bakımından garanti verebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxZ3DxXx -- 5 Ağustos 2008; 9:24:57 >
  • Ben Poseidondaysan satabilirim ordaki fiyatlardan daha uygun bir fiyata...PTT hesabım var bir ara tbot satıyordum malum TR yetkilisi site buldular bende bıraktım işi.Ayrıca güvenilirlik konusundada gittigidiyorda dükkanım vardı 4 yıldız bile sayılıdır 150e yakın işlemim var...Hepsi nerdeyse 5*

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

http://turkiye.botsmall.com

Onlardan Silk Aldım Ertesı Ay BANNNNNNNNNNNNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 5 Ağustos 2008; 11:03:53 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.