Bildirim
Beyler fikri olan gelsin..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mezuna kal bro 110 falan yapıcak kapasiten varsa yazık etme en iyi 60-70 bin olur onlarla da ne özel ne düzgün bir üni olur.İlla kalmam diyorsan da sen bilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: 2015s
Mezuna kal bro 110 falan yapıcak kapasiten varsa yazık etme en iyi 60-70 bin olur onlarla da ne özel ne düzgün bir üni olur.İlla kalmam diyorsan da sen bilirsin
Mezuna kalmak ne biliyim hocam ya.Seneye sistemin ne olacagi belli degil,dershaneler kapanicak iyi mi olacak kotu mu,bir suru dert,ben lys ye son gucumle kasma taraftariyim.Napalim Yildiz teknik felan olmaz ama ozel olsun en azindan ben kendimi gelistirecegimi dusunuyorum.Ozel sektorde pek bi onemi kalmadi hangi okuldan mezun oldugumuzun.Sadece kendini gelistirdin mi,dil varmi,tecruben varmi bunlar onemli artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X