Şimdi Ara

Beyler fikri olan gelsin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ygs 2 166 bindeyim.Emegimin karsiliginin bu olmadigini(herkes gibi) dusunuyorum.

Denemelerde 110lari gorurken sinavda bu siralamayi elde etmek icimi acitti ama kendimi toparladim simdi soru su;

166 bin den saglam ve sıkı bir calismayla kaca cekebilirim.Muhendislik istiyordum siralama boyle geldi ne yapsam diye dusunur oldum.Diyorum ki en kotu burslu ozel felan..

Yada baska fikri olan varsa buyursun.Ciddi cevaplar bekliyorum,simdiden tesekkurler
     Beyler fikri olan gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kal bro 110 falan yapıcak kapasiten varsa yazık etme en iyi 60-70 bin olur onlarla da ne özel ne düzgün bir üni olur.İlla kalmam diyorsan da sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2015s

Mezuna kal bro 110 falan yapıcak kapasiten varsa yazık etme en iyi 60-70 bin olur onlarla da ne özel ne düzgün bir üni olur.İlla kalmam diyorsan da sen bilirsin

Mezuna kalmak ne biliyim hocam ya.Seneye sistemin ne olacagi belli degil,dershaneler kapanicak iyi mi olacak kotu mu,bir suru dert,ben lys ye son gucumle kasma taraftariyim.Napalim Yildiz teknik felan olmaz ama ozel olsun en azindan ben kendimi gelistirecegimi dusunuyorum.Ozel sektorde pek bi onemi kalmadi hangi okuldan mezun oldugumuzun.Sadece kendini gelistirdin mi,dil varmi,tecruben varmi bunlar onemli artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.