Şimdi Ara

BEYLER EVE KUŞ GİRDİ ACİL YARDIM (SS'Lİ) (EBABİL KUŞU) (EVDEN KOVDUK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

İzmit akçakoca mı burası

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Tanrı misafiridir, kendi isteğiyle terk edene kadar bakmakla yükümlüsün. Kovarsan kovulanlardan olursun.

Olay şu; kuşun türü ebabil ve bu tür bazen 1-2 ay yere inmiyormuş. Havada uyuyorlar üstüne üstlük, çok nadir bir yerlere konarlarmış. Uzun süre uçmayınca da psikolojileri bozuluyor. Bizde yakalayıp 11. kattan Vo = 17 km/h ile fırlattık, ki öyle yapılması gerekiyormuş. Yani kağıt uçak gibi fırlatılması gerekiyor. Kuş ilk hızını aldı çok güzel uçup gitti. İlginç bir tecrübeydi. Yoksa bakarız canım ne var

you know who i am
  • Geldi Mi ?
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    evet
  • Kapının önünde buldum dün uçamıyordu. Dünden beri evde biraz su verdik içti ama uçamıyor gibi ve sürekli bir uyku halinde. Dün uçurmak için havaya attım ama böyle fırlatma tarzında değildi o yüzden mi bilmiyorum uçamadı. Bugün de pencereden uçurmaya çalıştım ama parmaklarımı bırakıp yine uçmadı. Hava da baya rüzgarlı ev 3. Katta uçmuyor. Tarım orman Bakanlığının İstanbul şubesini aradım gelip alacaklarını söylediler ama gelmediler. Hayvana üzüldüm biran önce gelip alıp neyi varsa baksalar. Veterinere götürdüm kuş orda öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 14 Ağustos 2025; 18:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.