beyler en yüksek seviyeli kanal hangisi ona göre eutelsat W3e cevirecem Turksatı buldum ve asetat kalemiyle işaretledim çanagı aptal yerlere cevirip işaretlerden sinyali tekrar bulabiliorum ama bana gereken şimdi eutel sattaki en yuksek seviyeli kanallar... Promolar yükekmi bilgisi olan varmı ? SAYGILARIMLA!....
o uyduda bişi yok bir ara show şifresizdi niyet o mu o değilse bi şi yok o uyduda.. bulmak için hotbirdden agır agır sağa dogru gel her hangi bir dt frekansı yaz 30000 olanların hepsi güçlüwww.flysat.com dan alabilirsin frekans listesini
Dostum EON için istiyorum Eonun frekansını girdim ama bulamadım sanırım biraz zafıf kalıyor onun için eger promoları varsa onun frekansını gireyim dedim ama yok onu bıra hotbird'ı bile bilmiorum bulabildigims adece trksat1c oda zaten işaretli neyse bana eutelsat lasım snde 2mb download oldugunu söyleyenler var skynet ve FDS için çok ideal 11449u arattım bulamadım :) bilen varsa yazarsa cok sevinirim :)
Daha öncede sizin için azmıştım ama bu kez tamamını yazıyorum.Fakat buradaki kanal sayısına faal gösteren kanallar + Feed frekanslar + radiolar dahildir.