Şimdi Ara

Beyler erikten çıkan renkli kurtçuklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağzıma götürdüğüm an çıktı göz göze geldik.Umutsuzca bakıyordu gözlerime.Ulan dedim, seninde anan baban vardır.Yavaşça masanın üstüne bıraktım.Utangaç bir biçimde çıktı eriğin içinden.Çıktı bana minnet dolu gözlerle bidaha baktı.O an çok mutlu oldum beyler anlatamam.Belgesellerde falan kuşlar uçar aslanlar depar atar,bu hanzo öylece duruyordu.La gardaş yürüsene dedim.Önce duymadı.Bidaha dedim.Döndü baktı yüzüme arkasını döndü öylece duruyor.Dürttüm hafif döndü baktı bidaha.Kezbanların off slk bakışını attı.Sinirlendim kafasına bıçakla vurdum.Tam öldü diye sevinirken 2 yane oldu büyüyüp.Allahu eqber dedim daldım ama amanın 4 tane oldu.Sonra teqbiiir diye bağırarak biçmeye başladım.Giderek çoğalıyorlardı.Baktım böyle olacak gibi değil evi ateşe verdim beyler şu an sokaktan yazıyorum.Bir gecelik boş yeriniz var mı?
    Evimden ssler csb diyenlere kapak niteliğinde ;)

Beyler erikten çıkan renkli kurtçuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım pls hava soğuk

• Hll knk

• Bunlar hep cehape zihniyeti,eski türkiyeden gelen alışkanlıklar ama biz geldik duble yol yaptık elhamdulillah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

Bunlar hep cehape zihniyeti,eski türkiyeden gelen alışkanlıklar ama biz geldik duble yol yaptık elhamdulillah .

Gardeş siyasete çekilmesi imkansız konuyu bile siyasete çektiğin için sana bir plaket veriyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.