Evet,geçen hafta pazartesi günü bir yakınımızın düğününe gittik..Ve ben aşırı asosyal bir kişilik olarak çok sıkıldım ve tam 4 saat halay çeken,3 ayak oynayan insanları izlemek zorunda kaldım.O gün bu gündür canım çok sıkılıyor ve kendimi bir türlü toparlayamadım..
Tekrar eskisi gibi olmak için ne gibi faaliyetlerde bulunmam lazım.Yaşama sevincim kalmadı resmen.
yaş kaç 18-19 ise 1 haftaya düzelir sakın damar parça dinleme hareketli parça dinle dışarı çık mümkünse bir arkadaşınla gecenin köründe yağmurda parka in sokakta gez tek başına
quote:
Orijinalden alıntı: ILLUMINATI
yaş kaç 18-19 ise 1 haftaya düzelir sakın damar parça dinleme hareketli parça dinle dışarı çık mümkünse bir arkadaşınla gecenin köründe yağmurda parka in sokakta gez tek başına
Valla ben Ferdi dinliyorum,
Benim mahallede arkadaşım yok okulda da 5-6 tane arkadaşım var..Okulda yapılalabileceklerde belli başlı şeyler zaten.
Asosyaller vampir gibi güneşi görmeden büyüyüp ölüyorlar
Doğru sen amerikalısın sizin kültürde halay yok belki lanet olası ülkene gider ve orada huzuru bulabilirsin.Türkiye nin kültüründe halay var dostm sen anlamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: So_Bad
Doğru sen amerikalısın sizin kültürde halay yok belki lanet olası ülkene gider ve orada huzuru bulabilirsin.Türkiye nin kültüründe halay var dostm sen anlamazsın.
Benim halaya ya da diğer oyunlara bir kastım yok ki..Ama zorla izlemek zorunda kaldım ve 4 saat,nerden baksan 2 saat oyun seyrettim.bildiğin işkence bu benim gibi birine.
Eleştirmek yerine tavsiyelerde bulunsak..
quote:
Orijinalden alıntı: MusanınAsası
quote:
Orijinalden alıntı: So_Bad
Benim halaya ya da diğer oyunlara bir kastım yok ki..Ama zorla izlemek zorunda kaldım ve 4 saat,nerden baksan 2 saat oyun seyrettim.bildiğin işkence bu benim gibi birine.
Önce uniliysen bi halk oyunları kulubüne yazıl sonra oyunları ögren ondan sonra düğünlerde sende halay cek.
Önce uniliysen bi halk oyunları kulubüne yazıl sonra oyunları ögren ondan sonra düğünlerde sende halay cek.
uu beybi..
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme