Şimdi Ara

BEYLER DÖVME YAPTIRCAM YARDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • M.Kemal Atatürk yazdırmayı düşünüyorum ancak ilk önce kalıcı olarak değilde deneme amaçlı yapışkan olanlarından alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

ben de böyle bişey yaptırmayı düşünüyom

BEYLER DÖVME YAPTIRCAM YARDIM!

Tam benim istediğim dövme

Bu da güzel.

Aynen, bu şekil dövmelerde çok pis gözüm var.

Eğer oturaklı düzgün bir vücut yaparsam garanti yaptırırım.

Cılız adama gitmez, iğrenç durur

sizin kolunuza yaptırdığız dövmeleri kızlar bellerine mike tayson yüzüne yaptırıyor ne yazik ki

• Sakın yazı yazdırma belli bir yaşa gelene kadar. Asıl onlardan pişman olursun. Şekil mekil yaptırsan daha iyi. Bende sol omzuma 4 yapraklı yonca yaptırdım mesela.
  • Burada çok ufak gözükmüş neden anlamadım ama kolumda gayet ideal duruyor.

Anlamı 1905

• Arkadaşlar kararımı verdim. Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Düşündümde ileride yabancı yazı falan ergence gelebilir. Ben anlamını ve saygısını hiç bir zaman yitirmeyecek bir şey yaptırmakta karar kıldım. Atatürk'ün imzası tabi ki. Sol koluma yazdıracağım. 10 veya 15 cm'lik bir dövme olacak. Yabancı kelimeler falan ileride benim için anlamını yitirebilir ama Atatürk'ün imzası, onun bendeki değerinin hiç bir zaman eksilmeyeceğinden eminim. Herkeste var falan diyecek olursanız amaç farklılık olsun değil zaten. Böyle bir hevesim var ve en güzel şekilde değerlendirmek amaç.Vee son olarak

Dövmeyi yarın yaptırıcam. SS atarım

• Yaptırınca ss yi bekliyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncyKrdnZ

Arkadaşlar kararımı verdim. Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Düşündümde ileride yabancı yazı falan ergence gelebilir. Ben anlamını ve saygısını hiç bir zaman yitirmeyecek bir şey yaptırmakta karar kıldım. Atatürk'ün imzası tabi ki. Sol koluma yazdıracağım. 10 veya 15 cm'lik bir dövme olacak. Yabancı kelimeler falan ileride benim için anlamını yitirebilir ama Atatürk'ün imzası, onun bendeki değerinin hiç bir zaman eksilmeyeceğinden eminim. Herkeste var falan diyecek olursanız amaç farklılık olsun değil zaten. Böyle bir hevesim var ve en güzel şekilde değerlendirmek amaç.Vee son olarak

Güzel fikir Ama istersen bir sahtesini yaptır sonra çevrenden ne tepkiler alacağına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: GncyKrdnZ

Arkadaşlar kararımı verdim. Düşünceleriniz için çok teşekkürler. Düşündümde ileride yabancı yazı falan ergence gelebilir. Ben anlamını ve saygısını hiç bir zaman yitirmeyecek bir şey yaptırmakta karar kıldım. Atatürk'ün imzası tabi ki. Sol koluma yazdıracağım. 10 veya 15 cm'lik bir dövme olacak. Yabancı kelimeler falan ileride benim için anlamını yitirebilir ama Atatürk'ün imzası, onun bendeki değerinin hiç bir zaman eksilmeyeceğinden eminim. Herkeste var falan diyecek olursanız amaç farklılık olsun değil zaten. Böyle bir hevesim var ve en güzel şekilde değerlendirmek amaç.Vee son olarak

Güzel fikir Ama istersen bir sahtesini yaptır sonra çevrenden ne tepkiler alacağına bak.

2 sene önce geçici dövme yaptırmıştım hint kınasından güzel yapmıştı yapan kişide tepkiler güzel olmuştu okuldayken falan da özenip yaptıran arkadaşlarım bile olmuştu diyebilirim

• Arkadaşlar tarihli dövme yaptırmak istiyorum mesela 7 eylül gibi koluma ne şekilde yaptırsam bilemedim fikir verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.