Şimdi Ara

Beyler Dominos'u anlayamıyorum? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle dominos sitesine girdiğimde büyük boy sosyal pizza 16:90 diyor. Orta boy kumru pizza +1 lt kolada görüldüğü gibi 17.90..

Sonra pizzalardan bakıyorum Sosyal pizza büyük boy 32.90 TL diyor

Dün kapımıza bıraktıkları broşürdede teklifler falan var Teklif 3'de Orta Boy Favori Lezzetler + 200gr Elma Dilim Patates + 1Lt Coca Cola 20.90 yazıyor.

Arka sayfasında Pizzalara baktığımda Favori lezzetler pizzalarının Orta Boylarının hepsi 26.90.. Kafam karıştı gerçekten

• Boyut farkı var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Boyut farkı var diye biliyorum

Olay şu ki o 32.90 olanın Orta Boy'uda 26 TL.. :D Benim Dominos'dan 20-25 TL'ye karnımı doyurmak için ne sipariş vermem lazım? :D
  • sadece doymak istiyorsan büyük boy sosyal pizza söyle ama tadıda güzel olsun diyorsan bol malzemos falan söyle
  • kampanyasız fiyatlar öyle onlarıda alan yoktur, sosyal pizza doyurur ama pek güzel değil. extravaganza orta boy + cola alabilirsin. midene göre aşağıdakilerden birini al işte

orta + 1l cola 17.9
    2 orta + 1l cola 28.9
    büyük + 1l cola 24.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Mart 2013; 11:22:06 >
  • O olay şöyle, kampanyalı pizza söylemek istiyorsanız bunu fırsatlar başlığı altında söylemelisiniz. Mesela büyük boy sosyal pizza 17tl diye kampanya var, pizzalar bölümünden sosyal pizzayı seçip oradan da büyük boy seçerseniz bu geçerli olmaz orada gerçek fiyat olur, fırsatlar bölümünden yapmalısınız. O yüzden iki yer arasında fiyat farkı var. Yemek sepetinde de bu böyledir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek elle yazıyorum beyler.. SS'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.