Şimdi Ara

Beyler CoD serisini severdim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taa ki BF3 e kadar. Gerçekten simülasyon oyununa taş çıkartacak F22 modellemesi yapılmış ayrıca haritada çok büyük ayrıca Boeing AH-64D[Apache] ve Mil Mi-28[Havoc] kullanabiliyorsunuz en sevdiğim hava araçları arasında ilk 3 ü görünce gerçekten başım döndü diyebilirim, ayrıca tahmini olarak AH-1Z de vardır, ekstra Ruslardan Sukhoi Su-34[Fullback], Su-27[Flanker], Su-33[Flanker-D], MiG-29[Fulcrum], Mil Mi-24[Hind]kimbilir belkide Sukhoi Su-37[Flanker-F]!

Yıllarca beklediğim Sovyet teknolojisi sonunda oyunlara yansıyacak. Merakla bekliyorum 2 oyunun çıkmasınıda.

• battlefield 2 var... battlefield play4free de var onlarda da uçak var alıştırma yaparsın.... battlefield play4free bedava oyun..... yükleyebilirsin....
    http://battlefield.play4free.com/en/frontpage/landingPage burdan yükleyip oynayabilirsin uçaklar ve heliler var...yalnız bedava olduğu için eski grafikleri olan bir oyun...birde beta aşamasında hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dz.ikm.CavusTurk -- 24 Ağustos 2011; 21:04:13 >
  • hmm.. bende bu oyunu sevemedim. muhtemelen 1 kez bitirir silerim ama umarım çok güzel olur da key aldırtır kendine. MW2 deki aldığım zevki alabileceğim 1 oyun daha çıksa yaa... MW3 le fazlası gelir umarım. Parasını hakedecek gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.