Şimdi Ara

Beyler Ciddi Iliski Meselesi-(Engellenme)- Lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oncelikle, nereye acacagimi bilemedigim icin buraya actim konuyu.. o yuzden acik acik bastan dalgaya vuracak varsa,
    zaten yeterince kotuyum, fazlasina gerek yok..

Olay hizlica, uzun zaman sonra bu kadar deger verdigim biriyle agir tartistik dun, su an ikimizde farkli ulkelerdeyiz, sik sik bulusmamiz imkansiz ne yazik ki..
    O yuzden whatsapp,viber,skypetan idare ediyorduk.. Yani basitce gidip gorme sansim yok su an..
    Eski defterler acilinca agzimiza geleni soyledik bi an, ben de pek kontrollu bi adam degilim fazl parladim.. Soylememem gereken seyler soyledim..

Coachsurfingden gelenleri vs de ogrenince iyice sinirlendi sanirim..
    Yarim saat sonra tum baglantilar teker teker koptu, sildi mi engelledi mi bilemiyorum. Gizlilik ayarlarindan falan anlamiyorum..

Simdi belki cok fazla sey olacak istemesi ama, gercekten seviyorum ve bitsin istemiyorum...

birinin beni
    Whatsapp
    Viber

sildigini veya engelledigini nasil anlarim?

yardim ederken yorulmamaniz icin:
    1. O ios ben android kullaniyorum, sistem farkliliklari varsa programlarda diye

2. Facebook sayfasi mobilden baglanilamiyor gosteriyor.. ama mesajlarda daha onceden paylastigimiz bir linkin altinda uyarida
    (Bu dosya eki silinmiş olabilir veya bunu paylaşan kişinin bunu seninle paylaşmaya yetkisi olmayabilir.) yaziyor.. ismi facebook kullanicisi gosteriyor mobilde- aramlarda ismi yazinca sonuc cikmiyor /(hesabi dondurmustu bi ara sakasina ayni sekilde olmustu- hesabi dondurmus veya beni mi engellemis?

3. Viberda profil vs hersey cikiyor ama son gorulme tarihi kavga ettigimiz an ve yolladigim herhangi birsey sadece gonderildi gosteriyor. Sesli aramada calma sesi geliyor

4. Whatsapp da ne profil resmi ne son girdigi tarih var ve attiklarimda sadece tek tik isareti gorunuyor..

Beyler LUTFEN yardim edin, bombos hissediyorum su an..

• Aleron kullanıcısına yanıt
    1. whatappden engellemişse son gorulme saati yoktur . ya da kendini gizlemiş senin son görülme saatini takip eder
    2. skype direk engelle calma sesi gelse bile boş
    3 . faceden daha engellememiş olabılır oyle bişi olsa profilini göremezsın

ÇARE : mailine agır bir özür mesajı yolla !!!! essekliğin luzmü yoh :)
  • Beyler lutfen hic yoksa konu yukselirse..
  • ciko_janx C kullanıcısına yanıt
    Hocam engellese soru isareti gorunur durumunda dedi arkadasim sadece mesgul isareti var.

Maillerimiz takip eden insanlar degiliz.

Faceden zaten profil gorunmuyor, yani face icin dusundugum ya hesabi dondurdu yada beni engelledi

whatsappda profil resmi falan da yok dedigim gibi ama engelledi mi yoksa whatsappi mi sildi bilmiyorum.

Zaten yalvarmaya bile gidicem gibi gorunuyo onuru gururu attim kafamdan yine.. bunu yapabilmek icin ona ulasmam lazim..
  • Whatsappda ne profil resmi ne son görülmesi gözükmüyorsa büyük ihtimal engellemiştir. İlla inanmam lazım diyorsan başka birinin telefonuna numarasını ekle whatsappa gir resmi ve son görülmesi gözüküyorsa engellemiştir.

Facebook içinde meselawww.facebook.com/ (slashdan sonra face adı yazar) onu biliyorsan çık kendi facenden girili olmasın yani yaz dediğim gibi eğer profili geliyorsa sonra kendi facenden gir hata veriyorsa bağlantı hatası gibi o zaman engellemiştir.

Skype ve viberda bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

Whatsappda ne profil resmi ne son görülmesi gözükmüyorsa büyük ihtimal engellemiştir. İlla inanmam lazım diyorsan başka birinin telefonuna numarasını ekle whatsappa gir resmi ve son görülmesi gözüküyorsa engellemiştir.

Facebook içinde meselawww.facebook.com/ (slashdan sonra face adı yazar) onu biliyorsan çık kendi facenden girili olmasın yani yaz dediğim gibi eğer profili geliyorsa sonra kendi facenden gir hata veriyorsa bağlantı hatası gibi o zaman engellemiştir.

Skype ve viberda bir bilgim yok.

facebook icin cok tesekkurler hocam..

• insallah barisirsin. hayirdir kufur falan mi ettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

insallah barisirsin. hayirdir kufur falan mi ettin?

gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.