Bildirim
Beyler boun ybs en olmadı iühf gelir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum tyt ve aytmiz birebir aynı benim obp 94 sadece. İkimize de geleceğini düşünüyorum geçen sene bu netlerle 2-3 k aralığı geliyor o kadar oynamaz heralde sıralamalar diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Upppp
benim bildiğim boun ybs istanbul hukuktan sıralama olarak daha düşük nasıl oluyor bu iş .d
istanbul hukuk çok düşüp boun çok mu yükselecek .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 21 Haziran 2019; 17:5:17 > -
ybsquote:
Orijinalden alıntı: Wamba
Dostum tyt ve aytmiz birebir aynı benim obp 94 sadece. İkimize de geleceğini düşünüyorum geçen sene bu netlerle 2-3 k aralığı geliyor o kadar oynamaz heralde sıralamalar diye düşünüyorum
bu yıl
4-5 k aralığında duraklar sebebi donanımhaber ama :D bütün 3-4 k daki adamlar ybs yazacak -
Ybs 7600 ile kapadı iühf 8 küsür
hmm ben 3 k sanıyordum o ankara galibaquote:
Orijinalden alıntı: Slovakyali salyangoz
Ybs 7600 ile kapadı iühf 8 küsür
ybs baya yükselir ama sizin netlerinizle gelir gibi yine -
Hocam sonuclar 2018 den kötü bile gelse iühf kesin gelir mi
ybs gibi bir patlama yaşamaz bence iühf sebebiyse ybs yeni duyulan bir bölüm olduğu için son 2-3 yılda her kesimden her puandan adam tercih ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: Slovakyali salyangoz
Hocam sonuclar 2018 den kötü bile gelse iühf kesin gelir mi
hukuk'un daha net gibi sadece bir tahmin ve akıl yürütme tabii ne olacağı belli olmaz.
ama bence iki bölümü de tercih edebilirsin 3-4k civarı geliyor sanırım o netlerle bu iki bölüm de özellikle hukuk bu sene çok oynamaz ybs'de oynasa oynasa 4-5k gibi oynar bir anda 2-3k civarna geleceğini düşünmüyorum.2020'de ilk 2k olabilir ama. -
Teşekkür ederim
boun ybsye baktım yüksekokul diyor fakülte demiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam rahat gelir -
Evet?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X