BEYLER ŞİMDİ Bİ DÖNEMEÇTEYİM ADAM MİRAGE +7 ÇİTİN ŞEL PAULRON +6 VE 4 ABBYS BLESSİNG VERİYO BU ABBYS BLESSİNG NEDİR NE İŞE YARAR TOPİC VRASA K. BAKMAYIN ARAMAYLA ZAMAN HARCIYAMAZDIM..
o bi quest item yani görev. Görev sonunda 15m exp mi ne alıon.. Yani ööle bişilerdi
SAOLASIN O GÖREV NASIL YAPILIR Kİ..
QuestLere ßak Orda yazlO . faLLen AngeL görevi gaLißa. Knight CLerke veriOsn O da sana 10 m eXp veriO .
quote:
Orjinalden alıntı: inndark_
BEYLER ŞİMDİ Bİ DÖNEMEÇTEYİM ADAM MİRAGE +7 ÇİTİN ŞEL PAULRON +6 VE 4 ABBYS BLESSİNG VERİYO BU ABBYS BLESSİNG NEDİR NE İŞE YARAR TOPİC VRASA K. BAKMAYIN ARAMAYLA ZAMAN HARCIYAMAZDIM..
neye karşılık veriyo şunu tam bi yazsana
bende neye karşılık olduğunu tam anlayamadım Abyss blessing fallen angel görevi görevi yaptığın zaman 10m ex veriyor pazarda 150-200m civarında
abyss blessing 10m exp verior abyss nin üst katlarında fallen angel lardan düşer ben 50kadar kestim eski giden charımla ama düşürmedim priest minevradan görev yapılabilir sadece 1kere yapılır 61den sonra yapmanızı tavsiye ederim çünkü 61de bildiğiniz gibi exp earn ler yarıya düşüyor bu sebeple 20m exp almış gibi oluyorsunuz