Bildirim
Beyler bi uyku taktiği verin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 gün boyunca uyumamayı deniyorum şuan.Dün akşam 5'de uyandım ve sonrasında hiç uyumadım (saat 10'da dershane var birazdan oraya gideceğim gece 4 gibi yatağa yattım ama 1.30 saat boyunca gözüme hiç uyku girmedi bende kalktım).sanırım bugün akşam 11 gibi yatarsam bundan sonra düzene girmiş olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
1 gün boyunca uyumamayı deniyorum şuan.Dün akşam 5'de uyandım ve sonrasında hiç uyumadım (saat 10'da dershane var birazdan oraya gideceğim gece 4 gibi yatağa yattım ama 1.30 saat boyunca gözüme hiç uyku girmedi bende kalktım).sanırım bugün akşam 11 gibi yatarsam bundan sonra düzene girmiş olurum
onu bende denemedim olmadı -
kanyak yap dumanı böyle yüzüne yüzüne vursun, 2 saat sonra bak nasıl uyuyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamwalker23
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
1 gün boyunca uyumamayı deniyorum şuan.Dün akşam 5'de uyandım ve sonrasında hiç uyumadım (saat 10'da dershane var birazdan oraya gideceğim gece 4 gibi yatağa yattım ama 1.30 saat boyunca gözüme hiç uyku girmedi bende kalktım).sanırım bugün akşam 11 gibi yatarsam bundan sonra düzene girmiş olurum
onu bende denemedim olmadı
hevesımı kırma ya
olmazsa akşam 10 gıbı dışarı çıkarım basketbol-futbol falan yorucu ışler yaparım erkenden gelır uykum, bu şekıl 2-3 gün tekrarlarsam düzene gırmesı lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: PsiKoman
İftardan sonra yatıp saat 1 de kalktım hala ayaktayım uyuyamıyorum.Sizce akşama kadar ayakta kalıp uyku düzeni mi sağlasam?
al bir kitap eline 5 dakika okumaya çalış anında uyursun -
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: PsiKoman
İftardan sonra yatıp saat 1 de kalktım hala ayaktayım uyuyamıyorum.Sizce akşama kadar ayakta kalıp uyku düzeni mi sağlasam?
al bir kitap eline 5 dakika okumaya çalış anında uyursun
Uyumaktan vazgeçtim akşam yatıp uyku düzenimi sağlıyacağım. -
ayaklarını buz gibi suyla yıka ama su çok soğuk olsun hemen yıkadım olmadı yok 3 , 4 dakika yıka o soğugu ayakalar hissetsin sonra yataga uzan kafandakileri bi kenara at hiçbirşey düşünme üzerine ince bi yorgan(yazlık olanından) la ört. 10 dk içinde uyursun denendi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X