Şimdi Ara

Beyler bi sn bakabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteme facebook tarzı sadece arkadaş listenizdekilerle sohbet etmenizi sağlıyacak bi script kurdum. Ama şuan için sunucuyu ne kadar zorladığını kasıp kasmadığını tam olarak bilemiyorum aktif kullanıcı olmadığından. Bi 5 10 arkadaşla birbirmizi ekleyip yazışabilirmiyiz. Sorunlu olursa kaldırmayı düşünüyorum.

yardımcı olacak arkadaşlar saolsun şimdiden

site adresiwww.oyun-pazari.net

yada mesaj sayımın altında yazıyor aktivasyonsuz üyelik aktifdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 7 Mart 2010; 19:15:10 >

• admin yaparsan gelirim geldım ne olcak şimdi webmasterlik yaptım zamanında

http://www.oyun-pazari.net/admincp/

bunun isminide değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown!! -- 6 Mart 2010; 4:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown!!

admin yaparsan gelirim geldım ne olcak şimdi webmasterlik yaptım zamanında

al senin olsun site hacu daha üzerinde çalışıyoruz işte üye olunca sohbet aktif olcak orda yazıo zaten gerekenler arkadaş ekleme felan ekle bi beni istersen yazışalım bi kaç kişiyle deneşirsek daha iyi olur kanımca.

ordaki id im hyakar

• Üye oldum.
  • ekledım

dosya isminide değiştir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown!!

ekledım

dosya isminide değiştir bence

bütün panel o dosya ismine bağlı gerek yok siteyi patlatmak isteyen benim id yi patlatması lazım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Selam HyakaR,

Oyun Pazarı ´ndaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz.

5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 85.96.89.251

bu bizden biri galiba ayıp la
  • dh nin teması
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

dh nin teması

dh nın turuncusu de bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

dh nin teması

dh nın turuncusu de bari

üye oldum aynı nickle admin olmak için ne lazım
  • quote:

quote:

quote:

dh nin teması

dh nın turuncusu de bari

valla hacu ben normalde siteye bişiler katacak kişilere veriyorum yetkiyi felan ama genelde sabırsız oluyolar bi iki ilgilenip bırakıp gidiyolar şuan için aktif üye yok ne zaman ki google la aramız iyi olur güzelce indexler ziyeretci yollar o zaman sitede cümbüş olur ben 2007 de başladım bu işe o zamanlar çok güzel hit aktif kullanıcım vardı aksilikler felan kapatmak zorunda kaldım. dediğim gibi şuan için ben seni adminde yaparım ama google bize güzellik yapmadığı sürece yapacak hiç bişi yok bekler dururuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 6 Mart 2010; 13:44:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dh nin teması

dh nın turuncusu de bari

valla hacu ben normalde siteye bişiler katacak kişilere veriyorum yetkiyi felan ama genelde sabırsız oluyolar bi iki ilgilenip bırakıp gidiyolar şuan için aktif üye yok ne zaman ki google la aramız iyi olur güzelce indexler ziyeretci yollar o zaman sitede cümbüş olur ben 2007 de başladım bu işe o zamanlar çok güzel hit aktif kullanıcım vardı aksilikler felan kapatmak zorunda kaldım. dediğim gibi şuan için ben seni adminde yaparım ama google bize güzellik yapmadığı sürece yapacak hiç bişi yok bekler dururuz

tüm dh'yi davet edelim ben bikaç arkadaş çağırdım bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dh nin teması

dh nın turuncusu de bari

tüm dh'yi davet edelim ben bikaç arkadaş çağırdım bile

illegal içerik olduğundan o işe dh yönetimi musade etmiyor bize iyi bir seo ve google optimazyonu lazım bunlarıda ben zaten yaptım bekliyecez artık nisana kadar düzelir diye tahmin ediyorum.

• kanka nisanda pegarank güncellemesi varmış büyük ihtimal ondan sonra senin site coşar
  • Yalnız birşey diyeyimmi.Tam sevdiğim oyunlar var anasayfada oyun zevkinize bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 6 Mart 2010; 19:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

Yalnız birşey diyeyimmi.Tam sevdiğim oyunlar var anasayfada oyun zevkinize bayıldım.

valla şimdilik zevkime göre oldu da normalde güncel hangi oyun çıkarsa anasayfada olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

kanka nisanda pegarank güncellemesi varmış büyük ihtimal ondan sonra senin site coşar

hayırdır hacu İHA haber ajansımısın sen güncelleme heran olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.