Bildirim
beyler bi bakın e30 mu 92 kasa honda mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
E30 bu saatten sonra ocağına incir ağacı diker.Hondaya bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
neden hocam? -
Türkçe hocana selam söyle -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackStyle34
quote:
neden hocam?
E30 lar genelde apaçi arabası olarak kullanılıyor.Anası bellenmiş oluyor.Temizini bulmak imkansız.Ben ıkisine de bakmazdım.Bütçe artırıp temiz bir E36 bakardım.
quote:
quote:
quote:
neden hocam?
E30 lar genelde apaçi arabası olarak kullanılıyor.Anası bellenmiş oluyor.Temizini bulmak imkansız.Ben ıkisine de bakmazdım.Bütçe artırıp temiz bir E36 bakardım.
hocam benim aslında cevabını almak istediğim 90 model e30 mu aynı şartlarda donanım temizligi bakımndan eşit honda 92 kasa mı ? -
Türkiye'de E30 ve Eski model civiclerin nasıl kullanıldığını anlatmaya gerek yok herhalde?
Sanayilerde elenmedik yerleri değişmedik parçaları kalmamıştır o arabaların. -
quote:
quote:
quote:
quote:
neden hocam?
hocam benim aslında cevabını almak istediğim 90 model e30 mu aynı şartlarda donanım temizligi bakımndan eşit honda 92 kasa mı ?
Al birini vur ötekine.Temiz olarak Honda bulabilirsin ama E30 zor.Ama Honda da nadir olarak bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ikiside çöp+apaçi arabası
ama ikisini kıyaslarsak honda.
tek kapı olacaksa honda sedan olacaksa kararsızım ancak otomobil bölümüne aç konuyu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X