Şimdi Ara

BEYLER BETAYA FİRE DRAKEYE YENİ ÜYELİKLER BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KOSUN KOSUN FİRE DRAKEYE ÜYELİKLER BU GÜN BAŞLADI KOSUN SİTEDE ANLATIYOR HEPSİwww.knightonlineworld.com

• Nasıl üye olacağız sitede nerede anlatıyor? Ben zaten Knight premium üyesiyim siteye girip ne yapmam gerekiyor açıklar mısın? Sitede herhangi bir açıklama göremedim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Nasıl üye olacağız sitede nerede anlatıyor? Ben zaten Knight premium üyesiyim siteye girip ne yapmam gerekiyor açıklar mısın? Sitede herhangi bir açıklama göremedim ...
    Siteden hayıt olunmuyor.Oyundayken Poerupstore tıklıyorsun.Sonra orda register beta var.oraya tıkla kayıt ol
  • quote:

Nasıl üye olacağız sitede nerede anlatıyor? Ben zaten Knight premium üyesiyim siteye girip ne yapmam gerekiyor açıklar mısın? Sitede herhangi bir açıklama göremedim ...
    Acaba bu 5000 üyeye yine 60 lvl charlar ve itemler verilecek mi? ...
  • quote:

Acaba bu 5000 üyeye yine 60 lvl charlar ve itemler verilecek mi? ...

Alıntıları Göster
    Hayır.Bu bölümdeki kayıtlarda premium olsan dahi herhangi bir bonus veya hediye almıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagopasa

Hayır.Bu bölümdeki kayıtlarda premium olsan dahi herhangi bir bonus veya hediye almıcaksın.

Alıntıları Göster
    beyler üyelik oluyor oyuna girip power up stone den üye olmanız gerekiyor fakat yarın saat 12 den sonra giriliyor.. kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_me38

beyler üyelik oluyor oyuna girip power up stone den üye olmanız gerekiyor fakat yarın saat 12 den sonra giriliyor.. kolay gele

Alıntıları Göster
    Yeni üyelik aldığımda bana oyunda yardım edebilecek arkadaşlar var mı acaba? Item para falan istemiyorum o fırsatı kaçırdık zaten :( sadece lvl atlamama yardımcı olsunlar yeter ...
  • yeni üyeler hemen giremiyor oyuna haberiniz olsun yarın saat 12:00 dan sonra başlayacak oyun item falan oalcak mı bilmiyorum ama powerdan secerken eger orda yuvarlak bir yer cıkıyorsa itemli başlayacaksınız eger cıkmazsa lvl 50 ve itemsiz başlayacaksiniz korkmayın ben orda size yardım ederim :DD:D::D
  • quote:

yeni üyeler hemen giremiyor oyuna haberiniz olsun yarın saat 12:00 dan sonra başlayacak oyun item falan oalcak mı bilmiyorum ama powerdan secerken eger orda yuvarlak bir yer cıkıyorsa itemli başlayacaksınız eger cıkmazsa lvl 50 ve itemsiz başlayacaksiniz korkmayın ben orda size yardım ederim :DD:D::D
    birde orda oyunuyon arkdaas lar char satmaya başladılar bile siz siz olun sakın almayın ve takas falan etmeyin cunku siz k.e tede char id ve şifrenizle orda oyuan giriyorsunuz eğer charının gitmesini istersen değiş yok gitmesin diyorsan sakın ama sakın takas ve satma gibi bir şey duşünmeyin
  • YEni üye olmak ve eskidende presiz üye olmak hiç mantıklı değil.Çnkü Herkeste full +8 item ve full uniqe+3 var.Siz lvl 1den hç bişeysiz başlıtyacaksınız.Yani unutn gitsin zaman para vs vs kaybı.
  • quote:

YEni üye olmak ve eskidende presiz üye olmak hiç mantıklı değil.Çnkü Herkeste full +8 item ve full uniqe+3 var.Siz lvl 1den hç bişeysiz başlıtyacaksınız.Yani unutn gitsin zaman para vs vs kaybı.
    öyle değil eğer pru üyelik varsa devam 60dan
  • quote:

YEni üye olmak ve eskidende presiz üye olmak hiç mantıklı değil.Çnkü Herkeste full +8 item ve full uniqe+3 var.Siz lvl 1den hç bişeysiz başlıtyacaksınız.Yani unutn gitsin zaman para vs vs kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrioR06

Alıntıları Göster
    love_me bende silver ve bronze olan iki acc var şimdi ben bronze olanla bu yeni kaydı yaptırınca lvl 60 ve full item ile mi başlayacağım? ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrioR06

Alıntıları Göster
    ben bir konuda sıkıntı yasıyorum ya bu üye olduktan sonra girmiyor

üyelik bitiş de yarın saat 12:00 biz yeni üyeler bittikten sonramı girecez acaba bilen yardım
  • beyler bu fire dreak tam olarak ne nerden indircez son günlerde forumu pek takip edemedim yardım edermisiniz
  • quote:

öyle değil eğer pru üyelik varsa devam 60dan

Alıntıları Göster
    quote:

Knightonlineworld.com

Premium players WILL NOT have the preset characters/bonuses for this round of beta registration.

PRemiumda olsan Golda olsan bronzeda olsan 0 dan başlıcaksın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 13 Temmuz 2006; 14:28:10 >
  • quote:

quote:

Knightonlineworld.com

Premium players WILL NOT have the preset characters/bonuses for this round of beta registration.

PRemiumda olsan Golda olsan bronzeda olsan 0 dan başlıcaksın!!!

Alıntıları Göster
    kardeş power up stonede diyor ki ama bilmiyorum belki sen haklısın ama orda pru arkadaslar 60 gold 70 lvldan başlayacak diyor ama

• quote:

ben bir konuda sıkıntı yasıyorum ya bu üye olduktan sonra girmiyor

üyelik bitiş de yarın saat 12:00 biz yeni üyeler bittikten sonramı girecez acaba bilen yardım

Alıntıları Göster
    yaw bişi sorcam şimdi yeni bi üyelik alsam hani 3 gün bronze verio ya onla üye olsam 60 tan mı bşlıcam
  • quote:

kardeş power up stonede diyor ki ama bilmiyorum belki sen haklısın ama orda pru arkadaslar 60 gold 70 lvldan başlayacak diyor ama

Alıntıları Göster
    BEn siteden bakıyorum.PuS daha güncelleştirmemiş olabilirler.

quote:

We will be opening the Beta Registration again for 1 full day. Details are as follows:

Start/End time: July 13 at 12 AM PST to July 14 at 12 AM PST

Same registration through Power Up Store and it will stay open until the first 5,000 slots are filled.

There are no requirements to register, however, Premium players WILL NOT have the preset characters/bonuses for this round of beta registration. Everyone that registered during this round will have to start over for the beta test.

To download the client, please log into your MYKOL and click the Fire Drake download link.

Thank you.

AYrıca link http://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=1&id=82
    Yani bu kayıtlarda herhangi hediye level item ve bonus verilmiyecektir.

Şuanda bronze charlada account açsanız hiçbir hediye level ve item verilmeyecek
    0 leveldan ve çıplak başlıyacaksınız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 13 Temmuz 2006; 14:35:45 >

• quote:

BEn siteden bakıyorum.PuS daha güncelleştirmemiş olabilirler.

quote:

We will be opening the Beta Registration again for 1 full day. Details are as follows:

Start/End time: July 13 at 12 AM PST to July 14 at 12 AM PST

Same registration through Power Up Store and it will stay open until the first 5,000 slots are filled.

There are no requirements to register, however, Premium players WILL NOT have the preset characters/bonuses for this round of beta registration. Everyone that registered during this round will have to start over for the beta test.

To download the client, please log into your MYKOL and click the Fire Drake download link.

Thank you.

AYrıca link http://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=1&id=82
    Yani bu kayıtlarda herhangi hediye level item ve bonus verilmiyecektir.

Şuanda bronze charlada account açsanız hiçbir hediye level ve item verilmeyecek
    0 leveldan ve çıplak başlıyacaksınız!!!

Alıntıları Göster
    O zaman başlamanın herhangi bir anlamı yok ...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.