Şimdi Ara

Beyler benim facebookta garip garip reklamlar çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim facede garip garip reklamlar çıkıyor anasayfamda veya bir grubun sayfasına girince green kart ve birkaç erotik reklam çıkıyor.Sizde de var mı ya tedirgin oldum şimdi.
  • Var hatta kapak fotoda bir ayda 30 cm olsun ister misiniz yazıyor bende tabi canım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam bilgisayarı taratırken 2 risk bumuş muhtemelen onlar yüzündendir kayboldu gelmesin birdaha da
  • Çıldırıcam ya yine çıktı

Beyler benim facebookta garip garip reklamlar çıkıyor
  • Kardes tunnel falan kullandiysan olmustur onlar bende de var hala gitmedi

• Msconfig kur öyle tarat işe yaramaz ise ad.block programını yükle kökten çözüm olsun tüm reklamları engeller.
  • reklam engelleyici tarayıcı uygulamaları var dostum kullan birini rahat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook'ta bilmediğiniz her uygulamaya tıklıyorsunuz. Bu kesin bir uygulamanın yaptığı birşeydir. Hesap ayarlarına gir, uygulamalara tıkla kullandığın bütün uygulamaları kaldır. Balki düzelir. Düzelmezse de hesabını sil gitsin.
  • AD.Block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 6 Şubat 2013; 0:39:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

AD.Block

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aa doğru önceden kullanıyordum da chroma eklememişim ekledim şimdilik halloldu gibi ilgilenen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 6 Şubat 2013; 1:20:17 >
  • Simdi farkettim de youtubeda falan da cikiyor su reklamlar ad block engelledi ama reklam gorunmese bile bir bosluk olusuyor o kisimlarda onceden yoktu neyse halletmeye calisicam neyden dolayi olduysa artik

• merhaba, halledebildin mi bendede aynı sorun var ve herhangi saçma bi şeye tıklamadığıma eminim daha öncede olmuştu bu olay nası kurtuldum hatırlamıyorum ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.