arkadaşlar bende herkes gibi crack bekliyordum fakat foruma şuanda üye olan arkadaşım aliemreyegin tarafından bana alındı sağolsun tavsiyem crack çıkmayacakmış bu sene alın oynayın!!!!!!!
Her oyunu alan boyle konu acacaksa isimiz yas . Tabii sana da hak vermek lazim ilk defa orjinal aliyorsun herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: WaReZ
Her oyunu alan boyle konu acacaksa isimiz yas . Tabii sana da hak vermek lazim ilk defa orjinal aliyorsun herhalde
ewt kardeşim ilk orj. oyunum kusura bakma heyecan
İyi yapmışsın.Skidrow'da zaten açıkladı kürek çıkmayacağını.
Bende D&R den sipariş verdim bekliyorum. Babama yalvar yakar aldırdık bakalım. Merakla bekliyorum. Benimde ilk orjinal oyun olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: can1584
Bende D&R den sipariş verdim bekliyorum. Babama yalvar yakar aldırdık bakalım. Merakla bekliyorum. Benimde ilk orjinal oyun olacak.
bende adanadan d ve r den aldım 80tl idi 10 tl indirim çeki vardı 70 e aldım değdi.
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeytekinoğlu
quote:
Orijinalden alıntı: can1584
bende adanadan d ve r den aldım 80tl idi 10 tl indirim çeki vardı 70 e aldım değdi.
Bende 71 e sipariş verdim kargo ücreti olmadan. En geç salı ulaşırmış.Ankara D/R de var ama üşendim gitmeye İstanbuldan kargo ile geliyor