Şimdi Ara

beyler bende aldım tavsiyem!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende herkes gibi crack bekliyordum fakat foruma şuanda üye olan arkadaşım aliemreyegin tarafından bana alındı sağolsun tavsiyem crack çıkmayacakmış bu sene alın oynayın!!!!!!!

• Her oyunu alan boyle konu acacaksa isimiz yas . Tabii sana da hak vermek lazim ilk defa orjinal aliyorsun herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Her oyunu alan boyle konu acacaksa isimiz yas . Tabii sana da hak vermek lazim ilk defa orjinal aliyorsun herhalde

ewt kardeşim ilk orj. oyunum kusura bakma heyecan
  • İyi yapmışsın.Skidrow'da zaten açıkladı kürek çıkmayacağını.
  • Bende D&R den sipariş verdim bekliyorum. Babama yalvar yakar aldırdık bakalım. Merakla bekliyorum. Benimde ilk orjinal oyun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1584

Bende D&R den sipariş verdim bekliyorum. Babama yalvar yakar aldırdık bakalım. Merakla bekliyorum. Benimde ilk orjinal oyun olacak.

bende adanadan d ve r den aldım 80tl idi 10 tl indirim çeki vardı 70 e aldım değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeytekinoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: can1584

Bende D&R den sipariş verdim bekliyorum. Babama yalvar yakar aldırdık bakalım. Merakla bekliyorum. Benimde ilk orjinal oyun olacak.

bende adanadan d ve r den aldım 80tl idi 10 tl indirim çeki vardı 70 e aldım değdi.

Bende 71 e sipariş verdim kargo ücreti olmadan. En geç salı ulaşırmış.Ankara D/R de var ama üşendim gitmeye İstanbuldan kargo ile geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.