Şimdi Ara

BEYLER BARFİ FİLMİNİN Bİ MÜZİĞİNİ ARIYORUM YARDIM LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=aFwa3-2d3Fs

BEYLER BU LİNKTE 4:32 DAKİKADAN SONRA ÇALAN FON MÜZİĞİ ARIYORUM LÜTFEN 4 GÜNDÜR HARAB OLDUM BULAMADIM YA LÜTFEN Bİ YARDIM EDİNNN.... :(

• Yok kardeş burdaki şarkılar değil :S
  • Arkadaşlar Barfi Filminin tam başlangıcında 3 kişi ağacın altında müzik çalıyor keman, gitar ve akordeon ile çalan müziği bulmam mümkünmüdür. Googleden falan baya arattım bulamadım bur da da bu konuyu görünce buraya yazayım dedim yardımcı olursanız sevinirim

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 24 Haziran 2013; 0:38:02 >
  • tesadüfe bak bende o müziği arıyorum,barfi soundtrack listesine bile koymamışlar ama öylesine derin bir melodi ,acilen bulmamız lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

tesadüfe bak bende o müziği arıyorum,barfi soundtrack listesine bile koymamışlar ama öylesine derin bir melodi ,acilen bulmamız lazım....

hocam bulursanız paylaşın lütfen ,benim aradığımda bu üç kişinin çalıdıgı akordiyonlu müzik.
  • konuyu hortlatayım bende arıyorum bu müziği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR HALEN BU MELODİ BULUNAMADIMI ,YARDIMCI OLACAK MÜZİKSEVER YOK MU?
  • ARKADAŞLAR GERÇEKTEN MÜZİĞİ BULMAK ARTIK BİR GURUR MESELESİ HALİNE GELDİ :D HADİ BEA BAKIN Bİ BAKARSINIZ HATIRLARSINIZ FELAN ???
  • GÜNCELL
  • Barbie sanıp,dalga geçmeye gelmiştim gidiyorum
  • R.LİGHT :D Şaka Gibisin :D ya biz ne dedik sen ne dedin :D git selana başlamıştır izle :D
  • Eğer Android bir telefonun ve gerektiği zaman yavaş-hızlı fark etmez bir internetin varsa "Shazam" uygulaması tam sana göre. Müziği dinletiyorsun ismini yazıyor sana.
  • hala bulan yokmu bende arıyorum o müziği
  • Yok kardeş ben de arıyorum maalesef bulamadım.
  • Nikhil Paul George tüm müzikler bu adama ait
  • evet arkadaşlar bende filmin başında çalan enstrumental müziği aradım şu ağaç altında 3 kişinin çaldığı ama dip köşe her yeri aradım shazam kullandım ama yok yani adamlar koymamış bize işkence olsun diye
  • https://www.youtube.com/watch?v=dXauEcPPhg0 hala bulamadıysanız sanırım çok geç izledim :D
  • Barfi çok güzel filmdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.