Şimdi Ara

Beyler Azeri veya Azerbaycan'lı var mı forumda varsa bi bakıversin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • ben böyle saçmalık görmedim kusura bakmayında birde emekliyim diyorusnuz. Siz çokmu film izlediniz. Gitceğiniz yerde ülke size tamamen yabancı buranın siyasetinden geleceğinden dem vurmuşsunuz o ülkelrin sorunlarını yakından biliyormusunuz. Emekli olana kadar yaşadığınız bir kültür ve toplumdan başka bir kültüre geçmek kolaymı zannediyorsunuz. Bunun için almanyada 2 nesil geçti bu 4. nesil ve hala tam adaptasyon olmadı. Yani işin kolay zannetmeyin. Ayrıca internetten kulaktan dolma bilgiyle ülkemi değiştirilir. Size oturma izni verecekmi o ülke bence sizinki bir hayalden öte bişey değil. Ayrıca maaşınız emeklide 1500 se çok iyi benim bildiğim emeklililerin hemen hemen hepsi 800 tl filan geçinmeye çalışıyorlar. Boş heves diyorum.

Orijinalden alıntı: erty1987

ben böyle saçmalık görmedim kusura bakmayında birde emekliyim diyorusnuz. Siz çokmu film izlediniz. Gitceğiniz yerde ülke size tamamen yabancı buranın siyasetinden geleceğinden dem vurmuşsunuz o ülkelrin sorunlarını yakından biliyormusunuz. Emekli olana kadar yaşadığınız bir kültür ve toplumdan başka bir kültüre geçmek kolaymı zannediyorsunuz. Bunun için almanyada 2 nesil geçti bu 4. nesil ve hala tam adaptasyon olmadı. Yani işin kolay zannetmeyin. Ayrıca internetten kulaktan dolma bilgiyle ülkemi değiştirilir. Size oturma izni verecekmi o ülke bence sizinki bir hayalden öte bişey değil. Ayrıca maaşınız emeklide 1500 se çok iyi benim bildiğim emeklililerin hemen hemen hepsi 800 tl filan geçinmeye çalışıyorlar. Boş heves diyorum.

bulgaristan emeklilere oturum izni veriyor.bilmeden konusmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

quote:

ben böyle saçmalık görmedim kusura bakmayında birde emekliyim diyorusnuz. Siz çokmu film izlediniz. Gitceğiniz yerde ülke size tamamen yabancı buranın siyasetinden geleceğinden dem vurmuşsunuz o ülkelrin sorunlarını yakından biliyormusunuz. Emekli olana kadar yaşadığınız bir kültür ve toplumdan başka bir kültüre geçmek kolaymı zannediyorsunuz. Bunun için almanyada 2 nesil geçti bu 4. nesil ve hala tam adaptasyon olmadı. Yani işin kolay zannetmeyin. Ayrıca internetten kulaktan dolma bilgiyle ülkemi değiştirilir. Size oturma izni verecekmi o ülke bence sizinki bir hayalden öte bişey değil. Ayrıca maaşınız emeklide 1500 se çok iyi benim bildiğim emeklililerin hemen hemen hepsi 800 tl filan geçinmeye çalışıyorlar. Boş heves diyorum.

bulgaristan emeklilere oturum izni veriyor.bilmeden konusmayalim.

arkadaşım anlamamışsın sen ben vermezler demiyorum verirler ama nasıl bir ülke verir işte orda soru işareti. Git hadi al ingiltereden almanyadan rusyadan oturma iznini ona bakarsan şimdi suriyeye gitsen sana köyde verirler. Yani biraz mantıklı düşünmek lazım. Bulgaristanıda bilmesek sanki maldivler buraya kaçan kaçana. Bulgaritanın halkı ve yaşam standartları türkiyenin çok çok altındadır. Bunu herkes iyi bilir. Yunanistandan daha ileri olduğunu idda edemezdsiniz herhalde bırakın türkiyeyeyi onla kıyaslayın daha şundan 3 yıl öncesinde size biri yunanistana gitcem dese o orda hayat çok iyi naraları atarlardı şimdi memurların bile maaşını ödeyemiyor ada satıyor. O yüzden heryer iyi bir sanki bizim memleket batmş gibi davranan insanlara ayıp.

• bizim paramız orada daha değerli yanlış söylemişler sana azerbeycandan buraya busines clasla uçarak gelen adam buradan oraya otobüsle dönüyor.

Dostum nedirbu milliyetci tavrın anlamıs degilim
    Evet çok film izledim
    internetten kulaktan dolma bilgilerle ülke degiştirmeyecegim,internetten sadece ön bilgi alıyorum ayrıca neye göre ülke degiştirilir onuda söylersen yardımcı olurum.
    Adaptasyon felan demissin almanyayı örnek vermissin ama pek tatmin edici bir örnek gibi gelmedi bana
    Ne yani ne zaman televizyon acsam zam haberi bokubokuna ölüm haberi şehit haberi birbirine tükürerek agzında salyalar sacarak konusan milletvekilleri,hergün evime bi hırsız girip pisi pisine ölme tehlikesi (daha önce 2kere girdi) hayat cok pahal,dogru düzgün bi egitim sistemi yok,liseden mezun olanlarda toplasan %80 ingilizce bilmez böyle geri kalmıs bi ülkede yasamak istemiyorum
    ayrıca senin gördügün o 800 tl emekli maası olanlar zaten zamanındada 800-900 maasla calısan yada asgari ücretle calısan emekliler yada bagkur emeklileridir.

• Birde onu diyeyim Türk vatandaşları buraya kolay alışa bilir.Yani dili bir dini bir ülke.Kolayca arkadaş edinirsiniz,anlaşmakta hiç sorun yaşamazsınız.Türkleri her kez sever burda (rus sempatizanı bazı hainler ve dolandırıcılar hariç).
    Ve en önemlisi ermeni konusu.Azerbaycanda bulunduğunuz ortamda ermenilerle ilgili konu açılırsa ZİNHAR ermenilerin lehine laf söylemeyin.Dayak yersiniz,karakola düşersiniz hatta MTN(istihbarat teşkilatı) sorguya çeker sizi.Ermenilerle ilgili konuşurken onları kötüleyin,hatta küfür ede bilirsiniz.Ermenileri ne kadar sövseniz o kadar taktir edilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hasnictirr

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

söylə dostum dinləyirəm

Dostum azerbaycan pahalı bir ülkemidir
    Parasının alım gücü nasıldır
    mesela örnek olarak acıklayacak olursam burda 2,08 euro olan benzinin litresi orda nekadara gelir tl ile hesaplarsak yada burda kazandıgım 1500 tl euroya cevirirsek 646 euro orda ne kadar eder.
    Yaşanılacak bir ülkemidir.
    Mafya kavga dövüş varmıdır
    vize işşi kolaymıdır.

bakma, kardeş devlet felan olduklarına.çok fazla insanı ticaret yolu ile kandırdılar.mal alıp parasını göndermediler.yurtdışı ile iş yapan tanıdığın varsa sorabilirsin.mafya zaten çok fazla(para-ticaret konularında).kanunları borçluyu destekler nitelikte.çıkıp kimse bana onlar istisna hikayesini anlatmasın

• Kökenim azeriden gelme buyur
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  • mesaj dursun burda bende seneye üni düşünoyrum bakalım nolcak

Orijinalden alıntı: hasnictirr

Bi kaç sorum olacak kendilerine??

Bazıları biraz abartmış ama genel olarak haklılar. Bakü güvenilir bir şehirdir. Mafya çatışmaları falan yokdur. En kötü olay malesef rüşvet olayı. Eğer paranız çoksa istediğiniz gibi yaşarsınız.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.