Şimdi Ara

BEYLER ANAMIN FEYSİ VE HOTMAİLİ ÇALINMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler annemin feysi ve hotmaili çalınmış , facebook sorun değilde hotmail işi çok kötü oldu annem özel bi şirkette yönetimde özel ,resmi kişisel konuşmalar bilgiler falan mevcut bu işin bi yolu yok mu ? facebook işi kolay yeni bi msn alıp şifreyi oraya yollatıcam büyük ihtimalle geri alırım facebooku ama msn i napıcaz? annem güvenlik sorusu falan filan hiç bir şeyi hatırlamıyo zaten çalan kişi değiştirmiştir onları fakat kısa sürede bu işi nasıl hallederiz annem için önemli bi durum ve ne yapcağını şaşırdı kadın lütfen bilgili biri ilgilenip yol göstersin , dava açsak nasıl açaçaz yada çeşitli yolları nelerdir ?

bilgisayar mühendisine falan danışsak bilgisayardan çok iyi anlayan kişiler geri alabilir mi bi nevi hacker gibi

edt : hızlı yazdım kusura bakmayın noktalama falan yok şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 7 Mayıs 2012; 0:43:05 >

• hackerlikte alakası yok bilişim suçlarını arayın mail atma geri dönüş yapmıyyoarlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

hackerlikte alakası yok bilişim suçlarını arayın mail atma geri dönüş yapmıyyoarlar .

peki aradık diyelim bu iş kaç gün içinde halledilir , bilgiler falan iş işten geçmiş olmasın diye soruyorum
  • tam olarak ilgilenirlermi bilmem bilişim suçları genelde banka soygunu flan ilgileniyor ama aramakta fayda var ip adresten belki bulurlar .
  • teşekkür ederim dediğin gibi ıpsi bile en azından kimin yaptığını ortaya çıkarır , peki bu işi evden halletmenin bi yolu yokmudur
  • Savcılığa suç duyurusunda bulunun ama okuduğuma göre 6-12 ay beklersiniz.Hotmail ile iletişime geçip mail adresini geri almayıda deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 7 Mayıs 2012; 0:56:00 >
  • Annenin kullandığı bilgisayarı götürüyosun bilişim suçlarına keyloggeri bulup ipsinden basıyorlar evini uskoda hesabım çalınmıştı böyle çözdük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle bişey var şimdi arkadaşım annem facebooka evden başka bi yerde girmedim girmem de diyor , işyerinde zaten erişim yasakmış , aynı şekilde hotmailede erişim yasakmış akşam eve geldiğinde girip hallediyor işlerini , ben şöyle düşünüyorum evde 2 tane pc var keylogger direk aklıma gelen şey zaten , birde annemin e mailini bilen iş arkadaşları var onlar yakın zamanda atıldı işten ve baya üst kademelerdeydiler bi kaç açıklarını annem çıkardı ortaya sanırım annem onlardan şüpheleniyor ama nasıl olduğunun farkında değil toplamda 3 farklı pc var hepsinin mi götürülmesi gerek ? bilgisayar götürülmeden de bulunamaz mı ? sonuç olarak bi hesaba kaç farklı ıp den girildiği kayıt altındadır bu şekilde de erişim mümkün değil mi öteki türlü iş çok zor evdekileri götürsek şirkettekileri götürmemiz imkansız o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Annenin kullandığı bilgisayarı götürüyosun bilişim suçlarına keyloggeri bulup ipsinden basıyorlar evini uskoda hesabım çalınmıştı böyle çözdük.

• Eğer ip'sini sakladı ise zor.Yani bulanabilir bilişim sucları ne derece bilgili ya da ne derece işlem yapar bilmiyorum.Ayrıca bilgisayar mühendisleri bulamaz.Cünkü onlar hackerlıkla ilgilenmedikleri için bilmezler.Eğer bu işlerden anlasaydın bi tarama yapardın bilgisayarında şüphelendiğin dosyalar cıkar elbet yani .exeler bunlardan ip bulabilirdin.Bildiğim kadarıyla direk bilgisayarını götürsen pek bişey yapmazlar.Elinde bir kanıt olurdu.
  • Anan özel firmada çalışıyor msn mi kullanıyor gmail e ne olmuş.
  • nikmesaj uyumsuzluğu
  • Facebook'unu al , ayarlardan hangi semtlerden giris yapildigi yaziyor , belki isini kolaylastirir.
  • şirkette zaten erişim yasak ama iş arkadaşları falan filan hepsi kullanıyor oradan konuşuyolar ediyolar klasik şeyler zaten kimsenin günahınıda almayalım ama bizimkisi sadece şüphe ama birinin hesapları alıp şifreleri değiştirdiği ortada bunu yakın zamanda bulmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.