Beyler şimdi ben Map yaptım. Normalde hep halflife.wad kullanırım. Ama Artık güzel gelmiyor oyunculara bu textureler. Bende başka bi mapper arkadaştan kendi kullandığı .wad ı istedim. Sağolsun verdi. Fakat ben burdaki textureleri kullandığım zaman run bastığımda. Bad surface (x,y,z) işte böyle koordinat veriyor. Baktım konulara bu koordinata git bunu sil baştan yap veya texture değiştir diyorlar. Ama ben bu textureleri kullanmak istiyorum . Silip baştan yapmayı diyorsanızda. Normal halflife.wad da çalışıyor bu map . Ama diğer .wad da çalışmıyor. Lütfennn Yardım Edinn . Çok Acill lazım lütfenn ! Msn den Yardm Etmek isteyen olursa . Msn : emre.celik29@hotmail.com.tr Şimdiden Çoook Teşekkürler. !
Harita yapmak istiyorsan CS Harita Tasarla sayfasına gir aşamaları takip et. Orada halflife.wad dışındaki wadlar var onlarıda kullanabilirsin. Böylelikle kullanabileceğin daha fazla kaplama olacak, oyundaki bu kaplamalar ortak olduğundan haritayı kullanacak oyuncular wad indirmek ve aramak zorunda kalmayacak.
Kardeşim ben zaten map yaptım. halflife.wad la . Ama Serverler artık yeni textureler istiyor. O yüzden de textureleri değiştirim dedim. Olmadı işte bad surface hatası veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme