beyler priest impact +7 bastım ama sarı kagıt warr posion gibi damegeleri wurdugumuz kagıttt onu bastım linigtin basıldı yani lr posion olması lasım degil mi ole hatırlıom da bi yardm cı olun dogru mu basmısım
priest impact ın poisonlusunu düşünemiyorum bile bu arada çok düz düşünüyorsun %99 roguesin bildim mi??
peki rogue misin??
ewet nedn sordn
quote:
Orjinalden alıntı: PriestCaliph
peki rogue misin??
işte bu
4EVER BENN
yukarıda yazdıklarından şöyle bişi sandım sürekli poisonlarla ilgili olduğunu anladım ve dedim ki lütfen bunu yanlış anlama bu kadar düz beyinlilik sadece roguelerde olur diye boşuna int leri 60 değil biz priestler zekü varlıklarız iyi akşamlar arkadaşım bu arada hiçbir zaman yanlış bir elemental damage basamazsın basarsan da bugla basmış gibi birşey olursun ve o item çok para eder lr li raptor poisonlu raptordan 5 kat daha ii para eder unutma hadi kal salıcakla
yukarıda yazdıklarından şöyle bişi sandım sürekli poisonlarla ilgili olduğunu anladım ve dedim ki lütfen bunu yanlış anlama bu kadar düz beyinlilik sadece roguelerde olur diye boşuna int leri 60 değil biz priestler zekü varlıklarız iyi akşamlar arkadaşım bu arada hiçbir zaman yanlış bir elemental damage basamazsın basarsan da bugla basmış gibi birşey olursun ve o item çok para eder lr li raptor poisonlu raptordan 5 kat daha ii para eder unutma hadi kal salıcakla
Seni biraz uçmuş gördüm yau
ulan delirtme beni benm 66 priestim war pfff inanmıosan gel oly e
yok kardeşim ne inanmayacağım da ne bileyim böyle biz zeka sadece roguelerde olur ne bileyim 46-50 görevine cleaver görevi diyen poison basma diye topicler açan hep rogueler ayıp ettiysem özür dilerim
ee yane
quote:
Orjinalden alıntı: PriestCaliph
yok kardeşim ne inanmayacağım da ne bileyim böyle biz zeka sadece roguelerde olur ne bileyim 46-50 görevine cleaver görevi diyen poison basma diye topicler açan hep rogueler ayıp ettiysem özür dilerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme