Şimdi Ara

Beyler acil paraya ihtiyacım var.100 tl basıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu için 4 5 arası oranda bir kupon yapıp 100 tl basmam gerekiyor.Para lazım.. Garanti nasıl bir kupon yapabilirim tahminlerinizi paylaşır mısınız?

Edit:Cuma günü yani yarın nesine.com hesabı açıp 100 yada 50 tl ile kupon yapmaya başlayacam.Cuma günü kesin tutturup 50 nin üstündeki parayı safe takılarak katlamaya çalışıcam.Bu forumda konular var yarın iyice takip ederim ama sizden ricam cuma günü için 2 3 oranında totalde bir kupon paylaşmanız ben kendi mantığıma aklıma uyanı araştırıp yapıcam.Bu haftasonunu en azından 250 tl ile kapatırsam benim için iyi olur.Üniversite öğrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 30 Eylül 2016; 1:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 167 LASK Linz - FC Liefering KG VAR

benden 1 maç ama iddaa var-üst vermiyor
    normalde bu lige var açardı,3- haftadır açmıyor
  • 50 tl çöpe gitti everton yüzünden 2 kupon betis yüzünden bir kupon gitti.. 50 tl ile kuponlar yapayım en kötü verdiğimi alırım diye 5 6 kupon yaptım hepsi bir yada iki maçtan yattı ben şimdi ne yapacam bilmiyorum... Çok ihtiyacım vardı paraya.. Everton gibi lanet olsun ya

• bu everton çok çakallık yapıyor bu aralar

kupada evinde norwiche 2-0 yenil evinde 1 gol bile atamadı (var demiştim)
    deplasmanda bournemouth'a 1-0 yenil (var demiştim)
    bugün evinde alır diye tahmin ediyordum (ama içime sinmiyordu maç)

1-iddaa dan oynama oranlar komedi
    2-güvenilir sitelerden oyna,her maç tek maç ve oranlar iddaa dan +15 +20 +30 +40 daha fazla
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Gece için önerebileceğin 3 4 maç var mı banko? 20 yatırıp 70 falan alayım bari verdiğim para gelsin... İhtiyacım olmasa iddaa oynamam uzun zaman sonra oynamak zorunda hissettim kendimi onu da everton ve betis yüzünden beceremedim bir gol atsa everton yada betis en azından zararda olmazdım kasa sıfırlandı..

• 210 Houston Dynamo - New York City FC KG VAR

benden 1 maç,diğer arkadaşlarda çok güvendiği 1 maç verebilir
    ayrıca bir maça çok güvenirsin yatar,garanti maç yoktur

liverpool-barcelona maçına var vermiştim barça gitti 4-0 yenildi
    bir maça üst verirsin dk 15 maç 1-1 tamam bu maç %100 üst diyorsun maç 1-1 bitiyor
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Haklısın teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.