Bu konudaki cwf ve great blue diye bir tema buldum ortaya çok süper bir şey çıktı tavsiye ederim. Tema sanırsam ovide vardı.
200 derece bir fırının içine koy 15 dk gibi bir süre bekledikten sonra fırından çıkart tamamen soguduktan sonra telefonu yatırdıgınızda muazzam bir goruntu ıle karsı karsıya kalıcaksınız.
bu arada telefonu artık kullanamıcaksınız ama sonuc mükemmel olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
quote:
Orijinalden alıntı: ananzaa
ben telefonumu nasıl güzelleştirebilirim yani arkadaşlarda da bu telefon var pc gibi olmuş telefonları bi yardımcı olablirmisiniz yav
Bu konudaki cwf ve great blue diye bir tema buldum ortaya çok süper bir şey çıktı tavsiye ederim. Tema sanırsam ovide vardı.
tmm deneyecegim hoşuma gitti
quote:
ben telefonumu nasıl güzelleştirebilirim yani arkadaşlarda da bu telefon var pc gibi olmuş telefonları bi yardımcı olablirmisiniz yav
hacı spb mobile shell 3 diye bi tema var tema değil telefonunu tamamen değiştiriyor ****.com da vardı full sürümü denemeni tavsiye ederim ben kullanıyorum cok ta memnunum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
quote: